Conferința „Închinare pentru națiune” 2023 la Baia Mare

„O inimă de închinător” este tema Conferinței „Închinare pentru națiune” 2023. Evenimentul este o tradiție anuală aflată la cea de-a 12 ediție, organizată de Biserica „Filadelfia” din Baia Mare, în parteneriat cu Culture Street Records.

Evenimentul este destinat în primul rând liderilor și echipelor de laudă și închinare din România și are ca scop împrospătarea și echiparea lor pentru pregătirea generațiilor următoare în ceea ce privește puterea laudei la adresa lui Dumnezeu. Viziunea acestei lucrări este eliberarea unui cântec nou, autentic, pornit din inima poporului român.

Conferința va include diferite seminarii și workshop-uri susținute de Tim Hughes și echipa Gas Street Music.

Gas Street Music este sunetul Bisericii Gas Street din Birmingham, Marea Britanie; „Suntem o comunitate cu o dorință profundă de a ne închina lui Dumnezeu și de a vedea Împărăția Lui venind. Credem că fiecare domeniu al vieții ar trebui să fie țesut în închinare, conducând oamenii din toată inima într-o întâlnire cu Isus” spun cei de la Gas Street Music.

„Voi lăuda pe Domnul din toată inima mea, voi istorisi toate minunile Lui. Voi face din Tine bucuria și veselia mea, voi cânta Numele tău, Dumnezeule Preaînalt.” (Psalmul 9:1-2)

Dacă sunteți pasionat de închinare și aveți nevoie de echipare. Dacă doriți să aveți un moment de respiro și reîncărcare împreună cu cei pasionați de închinare, atunci acest eveniment este pentru tine! Înscrie-te acum la Conferința „Închinare pentru națiune” din 8-9 septembrie 2023. Evenimentul va fi găzduit de ATP Tech Center.

Pentru mai multe detalii despre acest eveniment, urmăriți ȘtiriCreștine.ro

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.