Peter Costea: Canada invalidează restricțiile COVID

Cine îndrăznește, biruiește! Două bisericuțe baptiste din Alberta au convins un judecător federal canadian să declare invalide restricțiile COVID impuse de dl Trudeau pe perioada pandemiei. Pastorul lor a fost arestat și hărțuit de autorități pentru că a ținut slujbe religioase pe perioada pandemiei, în contravenție cu restricțiile impuse de autorități. Decizia tocmai emisă poate fi CITITĂ AICI!

Tribunalul nu a declarat restricțiile în sine neconstituționale, ci doar le-a invalidat retroactiv. Restricțiile nu au fost adoptate de legislatură, ci au fost impuse prin directive echivalente cu ordonanțele de urgență în România. Adoptarea lor a fost neconstituțională, a concluzionat judecătorul, dar nu le-a declarat neconstituționale. Dacă restricțiile ar fi trecut prin Parlament, probabil că ar fi fost constituționale.

Câteva concluzii din acest caz se aplică și României și creștinilor ei.

În primul rând, cei care nu încearcă, nu biruiesc niciodată. Cei care nu se opun, nu biruiesc nici ei. Nu biruiesc răul prin bine. Cei care îndrăznesc, biruiesc. Micuțele biserici au folosit statul de drept pentru a-și apăra pastorul și credința și au biruit.

Vă amintiți că românii din Chicago au făcut la fel în 2020? Intervențiile la tribunal a congregațiilor pastorilor Ionescu și Chiu au invalidat restricțiile guvernatorului din Illinois.

Românii din România trebuie să înțeleagă și ei că letargia nu duce la biruință. Letargia și biruința nu sunt compatibile. Munca și implicarea sunt compatibile cu biruința.
România, ca stat, poate învăța din această decizie să pună capăt statului administrativ. Statul administrativ cu care ne-am obișnuit de atât de mult timp e organismul inert care are la bază birocrația, emiterea de reguli și regulamente care înăspresc viața cetățenilor, fără ca ele să treacă prin Parlament.

Românii trebuie să scurteze brațele statului administrativ în România pentru a-și păstra libertatea și asigura ordinea constituțională.

În final, așteptăm ca și în România tribunalele să invalideze restricțiile din vremea pandemiei, chiar dacă retroactiv, și să anuleze milioanele de lei cu care oamenii au fost amendați pe perioada pandemiei.

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de CONTACT!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.