LIVE: Conferința Istoria Binecuvântării 2023 – Supremația lui Hristos în Creație, în Biserică și în familie

În perioada 7-11 august are loc a doua serie de anul acesta a Conferinței Istoria Binecuvântării cu fratele Beniamin Fărăgău.

Tema conferinței este intitulată Supremația lui Hristos în Creație, în Biserică și în familie, privind în cartea Coloseni.

În vara aceasta, vom încerca să îmbinăm adevărurile din Predica de pe munte cu cele din Epistola lui Pavel către Coloseni. Ambele scrieri sunt profund hristologice. După cum relația noastră cu Dumnezeu depinde de cunoașterea lui Hristos, tot așa, sănătatea relațiilor noastre depinde de cunoașterea lui Hristos. Și asta pentru că Hristos este și rămâne model, autoritate ultimă și mediator în momentele de criză. În astfel de momente, ca să ne supunem “unii altora în frica lui Hristos” (Efeseni 5:21), trebuie să-L cunoaștem pe El și să ascultăm de El.

Beniamin Fărăgău

În ziua de luni, în cadrul primelor două sesiuni am privit la Hristos în calitate de Prieten pe drum și avocat la nevoie (Efeseni 5:21) și am avut parte de o privire de ansamblu asupra cărții Coloseni.

În sesiunile 3 și 4, ne-am uitat la Supremația lui Hristos în Creație și în Biserică și la Izbăvirea de sub puterea întunericului – Partea 1.

Puteți urmări sesiunile LIVE și înregistrările sesiunilor pe pagina de Facebook Istoria Binecuvântării. Urmează live astăzi, 8 august, sesiunile 5 și 6, intitulate: Izbăviți de sub puterea întunericului – Partea a 2-a (ora 17:00), respectiv Să împlinim ce lipsește suferințelor lui Hristos (ora 20:00).

Mai multe sesiuni vor avea loc in zilele de miercuri, joi și vineri, pe care le puteți urmări live.

Hristos în voi, nădejdea slavei!

Este motto-ul care ne însoțeste pe parcursul sesiunilor. Echipa Știri Creștine vă îndeamnă să urmăriți sesiunile și să ne apropiem împreuna de Scripturi ca să Îl cunoaștem pe Hristos și nădejdea pe care o putem avea în El!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.