Un bărbat care a furat chitara unui cântăreț creștin îl acceptă pe Isus și se botează

Dumnezeu se poate folosi de toate lucrurile – inclusiv de o chitară furată – pentru a-i atrage pe oameni spre El.

În timpul verii, liderul grupului de închinare „Let Us Worship”, Sean Feucht, a împărtășit pe rețelele de socializare faptul că prețioasa sa chitară Gallagher din 1967 a fost furată de un bărbat care i-a spart mașina. Câteva zile mai târziu, unul dintre prietenii lui Feucht a găsit chitara la o casă de amanet și a cumpărat-o înapoi după ce se presupune că fusese vândută pentru bani din droguri.

La scurt timp după aceea, prietenul lui Feucht, Dean, a dat peste un bărbat, Zach, care a mărturisit că a furat chitara și și-a cerut iertare pentru ceea ce a făcut.

„Numai Dumnezeu poate scrie o astfel de poveste!” a scris Feucht la vremea respectivă într-o postare pe Instagram. „El ia ceea ce dușmanul a vrut să fie rău și îl întoarce!”

Liderul de închinare din California se referea la Geneza 50:20, care spune: „ Voi, negreşit, v-aţi gândit să-mi faceţi rău: dar Dumnezeu a schimbat răul în bine, ca să împlinească ceea ce se vede azi”.

Feucht a continuat să încurajeze oamenii să se roage pentru Zach și a împărtășit faptul că l-a invitat pe presupusul hoț la un eveniment „Let Us Worship” din Spokane, Washington.

La eveniment, Zach l-a surprins pe Feucht nu numai că L-a acceptat pe Isus, dar s-a și botezat.

„Tipul care mi-a furat chitara tocmai și-a dat viața lui Isus”, a scris liderul de închinare. „Se botează chiar acum!!!”.

„A venit și m-a surprins în fața a 7.000 de oameni!”, a scris el. „Dumnezeu scrie cele mai bune povești!”

„Ceea ce a fost odată pierdut, acum a fost găsit”, a adăugat Feucht într-o altă postare. „Zach, care mi-a furat chitara, a apărut la eveniment, și-a dat viața lui Isus și a fost botezat în seara asta. Sunt uluit de credincioșia lui Dumnezeu în această seară!”

Într-o declarație pentru Church Leaders, Feucht a spus că l-a iertat pe Zach, care i-a spus că „a vrut să se elibereze de dependența de droguri” și „a vrut să se predea și astfel l-au condus la Isus”.

„Sunt pur și simplu în culmea fericirii”, a reflectat liderul de închinare. „Știți, Dumnezeu scrie întotdeauna cele mai bune povești. El nu este doar autorul, ci și cel care ne desăvârșește credința, iar modul în care s-a terminat această poveste a fost atât de uluitor.”

Sursa: CBN News

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.