Conferința Emanuel 2023: „Cultivarea Spiritualității” la Galați

Vrei să experimentezi prezența lui Dumnezeu? Vrei să redescoperi puterea și bucuria prezenței lui în viața și lucrarea ta? Atunci Conferința Emanuel 2023 este locul unde poți găsi cadrul necesar pentru această umplere. În perioada, 05-07 octombrie 2023, Biserica „Emanuel” din Galați te invită la Conferința cu tema: „Cultivarea Spiritualității”.

Conferința Emanuel 2023 are ca scop dezvoltarea dependenței de Dumnezeu în slujire, cultivând o inimă sensibilă la ce spune Duhul, bisericii astăzi. Prin sesiunile plenare și multitudinea de ateliere sunteți invitați să înțelegeți dependența de Duhul, să practicați slujirea prin Duhul și să cultivați o viață de slujire evlavioasă, având perspectiva biblică asupra conducerii creative a Bisericii secolului al XXI-lea.

Conducerea creștină presupune dezvoltarea continuă. Astfel învățăm mereu și mereu arta conducerii în biserică, cultivăm abilitățile organizaționale, investim în lucrarea cu copiii și cu tinerii, practicăm un management eficace, lucrăm la dezvoltarea echipei de conducere și la administrarea conflictelor și facem progrese semnificative în dezvoltarea infrastructurii necesare unei lucrări frumoase. Totuși, realizăm că este o dimensiune pe alocuri neglijată (deși vitală pentru conducerea spirituală), și anume cultivarea spiritualității, a dependenței de Duhul Sfânt.

Metodele și strategiile sunt mai mult decât necesare, dar nimic nu are un impact mai semnificativ decât o spiritualitate sănătoasă. Ea face loc Duhului Sfânt pentru ca acesta să aducă viața cea nouă în comunitățile noastre, să mute cântecele și rugăciunile noastre de la performanță la o închinare în Duh și adevăr. Predicarea devine transformatoare, iar ucenicia îi mută pe credincioși de la cei care se conformează la cei ce se schimbă în asemănarea cu Hristos.

Pe agenda evenimentului vor fi prezentate subiectele: „Cultivarea spiritualității” cu Mihai Dumitrașcu, „Dinamica spiritualității” cu Doru Cîrdei, „Principii ale succesului spiritual” cu Nelu Filip, „Trezirea spirituală: între individual și comunitar” cu Ioan Szasz. De asemenea evenimentul include o serie de peste 30 de ateliere tematice cu invitați de marcă.

Pentru detalii de înscriere și condițiile de participare, accesați pagina Emanuel Galați.com

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.