Coco Gauff mulțumește lui Dumnezeu pentru victoria de la US Open

Un moment emoționant s-a petrecut sâmbătă seara, după ce jucătoarea de tenis Coco Gauff a câștigat primul ei titlu la US Open, sportiva a îngenuncheat ca să se închine și să mulțumească Domnului.

Gauff, în vârstă de 19 ani, a învins-o pe Aryna Sabalenka cu 2-6, 6-3, 6-2, iar ulterior a fost „copleșită de emoție”, îmbrățișându-i pe antrenori și familie, apoi s-a întors pe teren pentru a se ruga, a relatat Sports Spectrum.

Vedeta de tenis – prima adolescentă care a obținut victoria după cea a Serenei Williams în 1999 – a vorbit ulterior deschis și despre credința sa, spunându-i lui Mary Jo Fernandez de la ESPN despre experiența sa cu Dumnezeu, rugăciunea și încercările.

„Mă simt ca și cum aș fi în stare de șoc”, a spus ea despre înfrângerea sa anterioară foarte mediatizată. „Acea înfrângere de la Roland Garros a durut mult. Mi-am dat seama că Dumnezeu te face să treci prin încercări. Asta face ca acest moment să fie și mai dulce decât mi-aș putea imagina.”

Gauff a oferit, de asemenea, informații despre ceea ce spune lui Dumnezeu atunci când se roagă.

„Nu mă rog pentru rezultate”, a spus ea. „Cer doar să primesc puterea de a da totul. Orice se întâmplă, se întâmplă. Sunt atât de binecuvântată în această viață.”

Atitudinea evidentă a jucătoarei în legătură cu rugăciunea și credința au atras atenția, și au venit reacții în legătură cu decizia lui Gauff de a se ruga pe teren.

Celebrul antrenor de fotbal america Tony Dungy a postat pe contul X „SportsCenter” al ESPN, și a afirmat că Gauff „și-a luat un moment pentru a realiza ce tocmai s-a întămplat după ce a câștigat primul ei titlu de Grand Slam.”

Dungy a clarificat ce anume făcea Gauff după victoria ei.

„Îmi pare rău să vă spun asta SportsCenter, dar Coco Gauff nu ‘s-a înmuiat’ în acel moment. Ea se ruga. Ea a fost foarte deschisă despre credința ei creștină și în trecut. Pare destul de evident ceea ce face aici.”

Evident, într-adevăr. Și o puternică mărturie a iubirii lui Gauff pentru Domnul și a încrederii în El.

Sursa: CBN News

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.