Webbinar UEO: „Lucrarea de Misiune între datorie și dragoste”

Prioritatea evanghelizării și a misiunii este clară. Simțul datoriei ce urnește lucruri și creionează metode este, de asemenea, un lucru de apreciat. Dar cum poate Mesajul dragostei lui Dumnezeu să fie transmis laolaltă cu caracterul Său, cu inima Lui pentru om?

În acest webbinar, vă invităm să vă îmbarcați într-o călătorie, alături de un misionar de pe paginile Scripturii, pentru a învăța cum să transmitem Evanghelia iubind cu adevărat oamenii cărora le transmitem Evanghelia.

Descoperă această călătorie alături de echipa media a Universității „Emanuel” Oradea și profesorul Ovidiu Hanc. Marți, 19 septembrie 2023, începând cu ora 19:00. Dacă este un subiect de interes pentru tine sau ai întrebări pentru invitatul acestui subiect, înscrie-te ACUM AICI!

Despre invitat

Ovidiu Hanc este absolvent al Universității Emanuel, promoția 2001. Tot atunci a fost invitat să se alăture lucrării UEO. O astfel de provocare a reprezentat un moment de cotitură în ce privește direcția mea profesională, moment în urma căruia am putut vedea pas cu pas cum Dumnezeu m-a călăuzit și asistat într-un mod providențial.

Despre eveniment

UEO Webbinars este o inițiativă arondată principiului de învățare și echipare continuă, o ocazie excelentă de a pune tehnologia zilelor noastre în serviciul lucrătorilor de peste tot din lume, și nu în ultimul rând, este o oportunitate de a cunoaște, interacționa și asculta vorbitori excepționali, teme actuale, într-o abordare biblică. Pune în calendar, pe data de 19 septembrie 2023, următorul webbinar UEO.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.