Conferința pentru slujitori: „Să nu obosim” la Biserica „Betleem” Suceava

Ce faci când „Ai obosit să mai faci binele”? Ce faci când alergi pentru Evanghelie, pentru Hristos și ajungi istovit și copleșit?

Într-o vreme în care un număr îngrijorător de mare de lucrători duhovnicești obosesc și se retrag din slujire, avem nevoie să fim încurajați prin Scriptură să nu ne pierdem inima şi să nu cădem de oboseală în sufletele noastre.

„SĂ NU OBOSIM în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală” este îndemnul lui Pavel către Galateni 6:9.

În sensul acesta, în perioada 18-19 septembrie, Biserica „Betleem” din Suceava invită toți slujitorii și creștinii la un timp de îmbărbătare și zidire duhovnicească pentru împrospătare, întărirea chemării, convingerilor și puterilor.

Cei ce ne vor sluji în cadrul acestei conferințe sunt patru frați păstori baptiști din Statele Unite ale Americii, care vor oferi în mod gratuit tuturor participanților cartea „Istovit de ascultare – Cum să ne revenim din oboseala spirituală”.

Conferința va începe la ora 16:00, luni și marți, iar înscrierile se fac la numărul de telefon 0741316325. Sunteți așteptați cu drag pe adresa: Bulevardul 1 Decembrie 1918, Nr.32A, 720284 Suceava.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.