Sărbătorește „Zilele Păcii” alături de Biserica „Vestea Bună” la Cluj-Napoca

Cu ocazia Zilei Mondială a Păcii, marcată anual la 21 septembrie, Biserica „Vestea Bună”  din Cluj Napoca invită la un eveniment unic: „Zilele Păcii” 2023. În perioada, 21-24 septembrie, sunteți invitați să ne rugăm pentru pace și să proclamăm pacea.

Evenimentul se va desfășura în aer liber pe terenul Bisericii „Vestea Bună”. Pe lângă proclamarea Evangheliei prin Cuvânt și cântări, sunteți invitați să vă rugați pentru pace în lume, pace interioară și pace cu Dumnezeu.

„Împrietenește-te dar cu Dumnezeu, și vei avea pace; te vei bucura astfel iarăși de fericire.” Iov 22:21

Invitații speciali ai evenimentului sunt pastorii: Ioan Szasz, Gabi Zăgrean, Adrian Tămaș, Liviu Axinte, Daniel Bujeniță. Momentele de închinare vor fi conduse de leviții: Emima și Alin Timofte, Emma Repede și Adi Covaci, Teo Family, Heart of worship, Brass Band BVB. Găsiți locația evenimentului „Zilele Păcii” în zona IRA, pe str. Beiușului 1, vizavi de Sanex.

Biserica „Vestea Bună” Cluj-Napoca este o comunitate de credincioși, pasionați de Hristos, cu relevanță în societate! Pentru gloria lui Dumnezeu și motivați de dragostea Lui pentru lumea lipsită de speranță, proclamăm adevărul despre Isus Hristos și demonstrăm, cu devotament, compasiunea Sa, bazându-ne pe puterea Duhului Sfânt, având drept scop extinderea Împărăției lui Dumnezeu în lume.

În 2023, Biserica „Vestea Bună” Cluj-Napoca a marcat 80 de ani de istorie și victorii. Iar în continuare, urmează să scrie o istorie impresionantă pentru generațiile viitoare. Pe noul teren achiziționat se va ridica un campus care va fi un centru social și educațional pentru orașul Cluj. Pentru această cauză cu impact peste generații puteți dona pentru proiectul „O nouă casă” în campania „Donează pentru o palmă de pământ” AICI!

Echipa ȘtiriCreștine.ro vă încurajează să vă alăturați evenimentelui „Zilele Păcii” și să vă rugați pentru pace. De asemenea să susțineți în rugăciune acest proiect măreț, care urmează să influențeze generația viitoare. Rugați-vă pentru bisericile cu asemenea proiecte și pentru cei care vor ajunge să fie beneficiarii acestor instituții udne dragostea Domnului Isus va fi distribuită prin Cuvânt, grijă și educație.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.