Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Peste 17 mii de participanți la prima evanghelizare cu Will Graham în Brazilia

Peste 17.000 de oameni au luat sâmbătă seara cu asalt Rodeo Arena din Câmpina Grande do Sul pentru Esperança Curitiba cu Will Graham. Peste 180 de autobuze pline cu oameni au parcat în fața porților Arenei, iar mulți dintre ei au fost nevoiți să stea ore în șir la coadă pentru a intra.

Este greu să descrii pasiunea și bucuria din interiorul arenei de sâmbătă seara. Timpul de închinare a fost condus de renumiți lideri de închinare latino ca: Gabriela Rocha, Gabriel Guedes și Theo Rubia. Publicul de peste 17.000 de persoane își înălța mâinile și vocile în laudă.

„Cred că am făcut o greșeală în seara asta. Aveam nevoie de o arenă mai mare” a glumit Will Graham când a urcat pe scenă. „E minunat să văd atâtea persoane aici închinându-se Domnului”, a mai spus el.

Dar Graham nu a pierdut timpul și a ajuns direct la punctul său pentru cei care ascultau și nu aveau încă pacea și speranța care vin dintr-o relație cu Isus Hristos. El și-a îndreptat atenția către un mesaj serios despre crucea lui Cristos.

„Dumnezeu a luat păcatul lumii și l-a pus pe umerii lui Isus, pentru păcătoși ca tine și ca mine. Crucea a fost cel mai important moment din istoria lumii. Este imposibil de măsurat iubirea lui Dumnezeu de pe cruce. Nu contează cât de adânc ești în păcat. Dragostea lui Dumnezeu pe cruce te acoperă și pe tine”, s-a adresat către public evanghelistul Will Graham.

După ce le-au oferit oamenilor o invitație de a-și pune credința și încrederea în Iisus Hristos, sute de oameni au venit în față și și-au dedicat public viața Lui. Mulțimi de oameni s-au îndreptat către invitație, umplând spațiul gol în fața scenei înainte de a se revărsa în zone deschise pe laturi. Mulți tineri, în special, au răspuns cu lacrimi și îmbrățișări în timp ce se rugau cu consilieri de rugăciune instruiți.

Unul dintre sutele de persoane care au răspuns la Evanghelie a fost un adolescent numit Felipe. În timp ce multe fețe erau marcate de lacrimi, chipul lui Felipe era marcat de pace și mulțumire, ca al unui om în căutare care a găsit în sfârșit ceea ce căuta.

„Înainte, simțeam că mintea mea era o coală goală de hârtie. Ceva lipsea. Acum simt că încep să-mi rescriu întreaga poveste. Ieri mă simțeam pierdut. [Dar] Dumnezeu a atins cu adevărat inima mea în timpul serviciului [de astă-seară]. M-am simțit curajos și am avut atât de mult curaj să vin în față”, a spus Felipe, oprindu-se pentru a-și aduna gândurile și alegându-și cu grijă cuvintele.

În total, aproape 1.000 de persoane au luat decizii pentru Isus Hristos în Curitiba. Acum, peste 400 de biserici din zonă care au fost implicate în eveniment vor ajuta la continuarea lucrării cu cei ca Felipe, care își încep viața cu Hristos.

Will Graham, între timp, se întoarce în Statele Unite pentru a continua să împărtășească Evanghelia la evenimentul de evanghelizare Look Up Tour care va avea loc în weekend-ul următor în Idaho Falls, Idaho. Indiferent de locul în care trăiești, a spus el, nevoia de Hristos este aceeași.

Vă rugăm să vă rugați pentru acești noi credincioși din Brazilia să crească în credință și să o împărtășească cu îndrăzneală cu cei din jurul lor. Rugați-vă și pentru lanțul de evenimente de evanghelizare din întreaga lume, ca oamenii să descopere inima plină de dragoste a lui Isus.

Sursa: Billy Graham.org

Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.