Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

TURNEU Sanctus Pro Deo: Eu sunt

Anunțăm cu entuziasm un nou turneu marca Sanctus Pro Deo! Vă invităm să (re)descoperim prin muzică și cuvânt rostit cine suntem? Încotro mergem? Care e scopul existenței noastre? De ce să vorbim despre Dumnezeu? De fapt, dincolo de religii, ritualuri și dogme – Cine este Dumnezeu?

Turneul va avea loc în Sibiu, Timișoara și București după cum urmează:

  • 02.10: SIBIU (Centrul Cultural Ion Besoiu, Emil Cioran 3), ora 19:00
  • 07.10: TIMISOARA (Filarmonica Banatul Timișoara, Sala Capitol, Blvd. Constantin Diaconovici Loga 2), ora 17:30
  • 09.10: BUCURESTI (Teatrul Național de Operetă și Musical “Ion Dacian”, Blvd. Octavian Goga 1), ora 17:30
  • 09.10: BUCURESTI (Teatrul Național de Operetă și Musical “Ion Dacian”, Blvd. Octavian Goga 1), ora 20:30

Dacă încă nu ați achiziționat un bilet, pe acest link le găsiți disponibile: www.sanctusprodeo.ro/eusunt.  Provocarea noastră este să cumpărați două bilete, iar unul să-l dăruiți unui prieten care are nevoie să-L cunoască pe Cristos!

În contextul agitat pe care-l traversăm, sub presiunea responsabilităților și evenimentelor, pare că tot ce mai reușim să facem este doar să reacţionăm la ce se întâmplă sau să ne exprimăm câte o părere sau alegere. Furați de peisajul în schimbare, uităm ușor că în asemenea momente e necesar să ne întoarcem la valorile și întrebările de bază ale existenţei, ca să ne asigurăm că suntem pe drumul corespunzător. Cine sunt? Încotro merg? Care e scopul existenței mele?

IAR ÎN MIJLOCUL ACESTOR CĂUTĂRI, DE CE SĂ VORBIM DESPRE DUMNEZEU? DE FAPT, DINCOLO DE RELIGII RITUALURI ȘI DOGME – CINE ESTE DUMNEZEU?

Dacă asemenea întrebări au sens și pentru tine, te invităm să descoperim perspective valoroase împreună cu Sanctus Pro Deo la concertul “Eu sunt”.

Vă așteptăm cu drag!

Sanctus Pro Deo este o organizație non-profit, constituită sub forma unei asociații. Fondată în anul 2004 la Sibiu, ea este reprezentată astăzi de un ansamblu muzical, format din peste 80 de coriști și instrumentiști, creștini evanghelici, din toata țara, dar și din afara ei.
Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.