Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

DONEAZĂ sânge pentru Marius Cruceru

Profesorul Marius Cruceru a trecut cu bine de operație, dar încă are nevoie de susținere in rugăciune și donații de sânge. Lăsam mai jos un update de la Beniamin Cruceru.

Dragi prieteni, vă mulțumim tuturor pentru rugăciunile înălțate pentru sănătatea unchiului meu Marius Cruceru. Faptul că este în viață după o operație extrem de dificilă este un răspuns la rugăciuni. Să continuăm să ne rugăm pentru sănătatea dânsului, în special în următoarele 2 zile care sunt critice. Vă rog să aduceți acest motiv de rugăciune înaintea bisericilor mâine.

De asemenea, de luni dimineața se poate dona sânge în oricare centru de transfuzie din țară. De obicei, programul centrelor este 7:30-13:00 de luni până vineri. Conform legii, cei care donează primesc zi liberă de la lucru. Grupa sanguină nu contează.

Cei care sunt pe tratament, care au diabet, care nu au 50 de kg, nu sunt donatori compatibili. Există niște criterii generale care trebuie respectate, am pus un link cu aceste criterii în primul comentariu. Sunt mai multe centre în care se poate face programare online ca să nu așteptați. Căutați online centrul din orașul dumneavoastră. Atenție, trebuie specificat numele celui pentru care se donează: „pentru Marius Cruceru.”

Vă rog să dați acest îndemn în biserici mâine sau oricui poate ajuta în acest fel. Să nu obosim în facerea binelui.

Domnul să răsplătească fiecăruia pentru rugăciunile înălțate și pentru sângele donat începând de luni dimineața. Să continuăm să ne rugăm, Domnul nostru poate totul!”, a menționat Beniamin Cruceru.

Amintim ca Marius Cruceru a fost internat de urgentă miercuri, iar vineri a fost transportat de urgentă la Cluj pentru o operație la inimă. Va chemăm sa continuați să vă rugați pentru recuperarea rapidă a fratelui Marius Cruceru.

 

Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.