Seminar de Parenting: „Creșterea copiilor – întoarcerea la fundamente” la Chișinău

Creșterea copiilor este o misiune cu adevărat provocatoare. Mulțimea întrebărilor noastre sau a informațiilor primite creează multă confuzie, descurajare și poate duce la eșec. Deseori, părinții creștini îmbrățișează scopurile, căile și metodele culturii, dar se așteaptă să obțină rezultatele promise de Dumnezeu pentru familiile lor.

În perioada, 10-12 noiembrie 2023, Biserica „Metanoia” din Chișinău invită părinții, buneii și toți cei interesați de parenting la seminarul cu tema: „Creșterea copiilor – întoarcerea la fundamente” cu pastorul Adrian Lauran din SUA.

Acest seminar își propune să creioneze un model biblic de creștere a copiilor, dând o perspectivă clară cu privire la scopurile și căile lui Dumnezeu în acest proces complex și provocator.

Printr-o abordare deschisă și practică, acest seminar te va provoca să îmbrățișezi un sistem de valori și principii biblic cu care să navighezi pe mările învolburate ale creșterii copiilor.

Agenda evenimentului conține patru sesiuni a câte două ore, fiecare cu o rundă de întrebări și răspunsuri la fiecare temă separat. Seminarul va avea următorul program:

Vineri: Sesiunea 1
O PERSPECTIVĂ BIBLICĂ – 18:00-20:30
Părinții au nevoie de o perspectivă corectă pentru a evita confuzia, descurajarea și eșecul în privința creșterii copiilor

Sâmbătă: Sesiunea 2
O INIMĂ NOUĂ – 10:00-12:00
Părinții ar trebui să învețe cum să călătorească în mod autentic de la comportamentul copiilor lor la inima acestora

Sâmbătă: Sesiunea 3
UN SCOP CONTRACULTURAL – 13:00-15:00
Părinții sunt chemați să-și alinieze scopurile lor la scopul pe care îl are Dumnezeu cu copiii lor

Duminică: Sesiunea 4
O FOCALIZARE ETAPIZATĂ – 16:00-18:00
Părinții au responsabilitatea ca în fiecare etapă de creștere să dezvolte acele structuri prin care Dumnezeu să lucreze în viețile copiilor lor

Vorbitorul evenimentului este Adrian Lauran, pastorul Bisericii „Momentum Community” din Portland, SUA. Sunteți așteptați vineri – duminică, 10-12 noiembrie, la Biserica „Metanoia” din Chișinău, str. Tudor Vladimirescu 51, Durlești. Taxa de participare este de 100 lei/persoană, 200 lei/cuplu. Pentru o mai bună organizare, completați Formularul de Înscrierei AICI!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.