Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Conferința: „Marele Mandat” la Viena

„Marea Trimitere” este ultima poruncă lăsată de Domnul Isus la fel de actuală și azi, la fel ca și ieri, la fel va fi și mâine!

„Duceți-vă și faceți ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Și învățați-i să păzească tot ce v-am poruncit. Și iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârșitul veacului. Amin.” Matei 28:19-20

De aceea, Biserica Baptistă „Emanuel” din Viena, în parteneriat cu Ethnos 360, vă invită la Conferința „Marele Mandat: Mergeți și faceți ucenici din toate neamurile”.

Pe 18 noiembrie, între 09:00-17:00, diaspora românească este invitată la o zi specială pentru edificare, inspirație și adâncire în porunca veșnică a lui Isus, valabilă pentru fiecare creștin în parte.

Evenimentul aduce subiecte și invitați de mare valoare, actuale pentru fiecare generație. Printre subiectele Conferinței se va discuta despre: „Evanghelizarea și Biserica”, „Înțelegerea lui Dumnezeu, a noastră și a națiunilor în lumina marelui Său mandat”, „Aplicarea pre-evanghelizării într-un context inter-cultural” și „De la canibalism la Hristos – abordare cronologică a evanghelizării”.

Conferința se va desfășura în limba engleză, cu traducere în limba română prin căști. Evenimentul este găzduit pe str. Van Der Nüll Gase 69-71, 1100 Viena. Costul participării este 10 Euro de persoană și trebuie efectuat prin transfer bancar. Locurile sunt limitate, de aceea este necesară înscrierea prealabilă. Pentru înscriere, completați FORMULARUL AICI!

Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.