Seminar: „O școală altfel” cu Radu Onu la Chișinău

De ce ar trebui să ne preocupe școala? De ce ar trebui să învățăm și de ce să trimitem copii noștri la școală? Care este menirea școlii? Și care este conceptul unei școli creștine? Sunt întrebări la care puteți afla răspunsuri, sâmbătă, 18 noiembrie 2023, într-un seminar special la Biserica „Metanoia” din Chișinău.

Vorbitorul evenimentului este Radu Onu, unul dintre fondatorii Centrului Educațional Paideusis din Iași, care va împărtăși din experiența și inima sa pentru educația care depășește standardele academice și atinge fibrele morale și spirituale ale comunității.

Vom dezbate esența și nuanțele unei școli creștine, clarificând ce este și ce nu este acest model educațional, totul prin prisma unei viziuni și filosofii care pun accent pe dezvoltarea integrală a elevilor.

Dacă ești pedagog sau părinte, dacă ești interesat de acest subiect, ești invitat să descoperi conceptul inovator al unei educații fundamentate pe valori creștine. Pentru a participa este important să te înregistrezi completând FORMULARU AICI.

Ești așteptat cu drag sâmbătă, 18 noiembrie, ora 11:00, la adresa Durlești, str. Tudor Vladimirescu 51, în incinta Bisericii „Metanoia” din Chișinău.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.