Un weekend special cu Samy Tuțac la Ștefan Vodă, Republica Moldova

În perioada, 17-19 noiembrie, Biserica „Vocea Evangheliei” din Ștefan Vodă invită la un weekend spiritual cu pastorul Samuel Tuțac.

Șirul de evenimente începe vineri seara, 17 noiembrie, ora 18:00 cu întâlnirea bărbaților. Sâmbătă, 18 noiembrie, ora 10:00 este dedicată unei conferințe regionale pentru tineret, iar duminică, ora 16:00 o întâlnire specială pentru cupluri.

Samy Tuțac este primul pastor de tineret ordinat în România și a dedicat acestei slujiri două decenii din activitatea pastorală. Tot pentru tineri a scris câteva titluri de carte la fel de actuale și azi, ca și acum 20 de ani. Printre acestea se numără: „Pledoarie pentru puritate”, „Liber pe contrasens”, „Pași pe calea credinței” și altele. A studiat psihologie si teologi, și-a luat masteratul în teologie la Covington Theological Seminary din Rossville, Georgia, USA și doctoratul la Universitatea din Bucuresti. Astăzi este pastor al Bisericii „Providența” Timișoara.

Dacă ești din Ștefan Vodă, profită de această întâlnire unică cu Samy Tuțac. Dacă nu ai avut ocazia să-l ascuți sau să-i citesc cărțile, este cea mai bună oportunitate de al cunoaște LIVE.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.