Conferința „Gestionarea conflictelor în căsnicie” cu Cristian Bărbosu la Suceava

Ce ne învață Scriptura cu privire la situațiile conflictuale din familie? Cum să le gestionăm corect? Cum trecem peste obstacole în căsnicie și cum îl putem slăvi pe Dumnezeu prin viața de familie? Aflăm răspunsuri prețioase din Scripturi împreună cu pastorul Cristian Barbosu sâmbătă, 30 martie 2024, la Biserica Baptistă „Maranata” din Suceava, pe str. Dragoș Vodă, nr. 28A, Suceava.

Fie că ești căsătorit sau te pregătești pentru această etapă, ești așteptat cu drag la un timp unic cu familii din zonă și pastorul Cristian Barbosu. Pentru o mai bună organizare, confirmați prezența dvs prin completarea FORMULARULUI AICI!

DESPRE INVITAT

Cristian Barbosu s-a născut în 1970 în Arad unde își desfășoară activitatea și în prezent. Este pastorul bisericii non-denominaționale Harvest. Și-a luat licența în Teologie (BA ’95) la Moody Bible Institute din Chicago, masterul în Teologie (ThM ‘99) la Dallas Theological Seminary și Doctoratul (PhD 2009) la Trinity International University. Este căsătorit cu Anne, o franțuzoaică crescută într-o familie de medici misionari în Ciad, Africa, și împreună au trei fete: Fiona (23), Tara (19) și Eden (9).

Pasiunile lui Cristian sunt predicarea, mentorarea, cititul și drumețiile pe munte. A scris mai multe cărți, dintre care amintim: „Ce vrea Dumnezeu să știu despre viața de familie”, „Cele 10 porunci”, „Cine trăiește de fapt în tine?”, „Obstacole în calea credinței” şi „Cele șapte păcate cardinale”. Susține conferințe pe teme creștine pe plan național și internațional, iar emisiunile sale la radio si TV sunt distribuite săptămânal pe diverse canale media. În ultimii ani s-a dedicat activității de înființare de biserici pe platforma Vertical Church Europe, prin intermediul căreia oferă instruire, mentorare și coaching viitorilor misionari. Motivat fiind de exemplul fiilor lui Isahar care „se pricepeau în înțelegerea vremurilor”, Cristian este preocupat de câștigarea generației contemporane pentru Hristos și de revitalizarea Bisericii.

Un lider recunoscut pe plan european, Cristian Barbosu este urmărit de mii de credincioși live atunci când expune principiile Cuvântului lui Dumnezeu. Vocea lui inspiră pe oameni la apropiere de Dumnezeu, la consacrare în slujirea aproapelui și la închinare sinceră, verticală. El crede că „fericirea noastră este direct proporțională cu prezența lui Dumnezeu în viața noastră. Gloria lui Dumnezeu și fericirea omului sunt două fețe ale aceleiași monede.”

Personal l-am cunoscut pe Cristian Barbosu la un eveniment Big Impact la care a reușit să-l aducă în premieră în România pe Garry Chapman. Vă invit să-l cunoașteți pe acest vizionar dedicat predicării și uceniciei într-un interviu audio „Panoul de Onoare”, iar mâine să profitați maxim să-l ascultați LIVE la Biserica „Maranata” din Suceava.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.