Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Summitul Global de Conducere 2024: „Influența ta contează” la Oradea (VIDEO)

Cum arată un leadership sănătos în condiții vitrege? Cât de șifonat a ieșit din criza stârnită de covid? Ce mutații ireversibile a suferit? „Viitorul leadershipului este încrederea”, o afirmă cu tărie Craig Groeschel la primul GLS național de după ieșirea din pandemie.

Așa că odată cu venirea primăverii, după cum ne-am obișnuit deja, echipa GLS România ne invită la un eveniment de două zile marca Summitul Global de Conducere (GLS). În sesiunile din acest an, vei redescoperi și reinventa leadershipul, astfel încât să ne echipăm și să ne împuternicim în continuare ca lideri și antreprenori, care să-și conducă business-ul, comunitatea sau organizația spre viitorul visat. Ediția 2024 se desfășoară în trei locații: Oradea, Târgu Mureș și Baia Mare. GLS Oradea se desfășoară în cadrul Forumului Decenu.eu, în perioada, 12-13 aprilie 2024.

Vorbitorii 2024

Craig Groeschel. Recunoscut la nivel global ca formator de lideri, Craig Groeschel este fondatorul și pastorul principal al bisercii Life.Church, a fost evaluat pe locul 1 de către Glassdoor în 2021 pentru lucrul cu companiile mici și mijlocii. Cunoscut pentru abordarea misională și dispoziția de a folosi cea mai recentă tehnologie, Life.Church este creatoarea aplicației YouVersion Bible – descărcată de peste jumătate de miliard de ori în întreaga lume. În 2020, Life.Church a oferit instrumente gratuite miilor de biserici care au trecut rapid la experiența de biserică virtuală în urma pandemiei globale. Călătorind prin lume în numele The Global Leadership Summit, Groeschel pledează pentru construirea de lideri în fiecare sector al societății. El este, de asemenea, gazda celui mai bine clasat Podcast. Este autor iar cea mai recentă carte a sa se numește Puterea de a schimba

James Clear este unul dintre cei mai mari experți din lume în ce privește formarea obiceiurilor. Cea mai bine vândută carte a sa, Atomic Habits, s-a vândut în peste 10 milioane de exemplare în întreaga lume și a fost tradusă în peste 50 de limbi fiind și cea mai bine vândută carte în anul 2021 pe platforma Amazon. Este de asemenea pe primul loc ca și audiobook pe Audible. Cunoscut pentru capacitatea sa de a rafina subiecte complexe în comportamente simple care pot fi aplicate cu ușurință în viața de zi cu zi și în muncă, newsletter-ul „3-2-1” al lui Clear este trimis la peste 1 milion de abonați în fiecare săptămână. El și-a prezentat învățăturile publicului la multe companii cum ar fi Fortune 500, inclusiv Microsoft, Facebook și Google. Lucrarea sa a fost menționată în Time, The New York Times, The Wall Street Journal și la CBS This Morning.

Patrick (Pat) Gelsinger este directorul executiv al Intel Corporation și face parte din consiliul de administrație. De asemenea, este președinte al consiliului de administrație al Mobileye, o subsidiară Intel. Gelsinger are peste patru decenii de conducere în zona tehnologică și experiență în conducerea corporațiilor care se bazează pe inovație – dedicând 30 din acești ani organizaței Intel în funcții de inginerie și funcții executive. Înainte de a reveni la Intel în 2021, Gelsinger a fost președinte și director operațional la EMC Corp. Din 2012 până în 2021 a fost CEO al VMware unde a plasat compania ca lider global în securitate cibernetică, infrastructură cloud și mobilitate. Gelsinger și-a început cariera în 1979 la Intel. El a gestionat crearea tehnologiilor cheie din industrie, cum ar fi USB și Wi-Fi. El a fost arhitectul procesorului original 80486, a condus 14 programe cu microprocesoare și a jucat roluri cheie în familiile de procesoare Intel® Core™ și Intel® Xeon®. A fost primul director tehnologic al Intel, contribuind ca Intel să devină furnizorul proeminent de microprocesoare din lume. El este beneficiarul mai multor premii în industria tehnologiei și deține opt brevete în arhitectura computerelor, comunicații și design VLSI.

Dr. Henry Cloud este un apreciat expert în leadership, psiholog clinician și autor de bestseller-uri. Cele 46 de cărți ale sale, inclusiv emblematicele „Limite”, s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare în întreaga lume. El are o experiență vastă în coaching executiv și experiență ca și consultant în leadership, dedicând cea mai mare parte a timpului său lucrului cu directori generali, echipe de conducere și directori operaționali pentru a îmbunătăți performanța, abilitățile de conducere și cultura orgazițională. Cea mai recentă carte a sa, Trust, este un best seller pe platofrma Amazon.

Liz Forkin Bohannon este fondatoarea Sseko Designs, autoarea cărților Beginner’s Pluck, Build your Life of Purpose, Impact Now și gazda podcastului Plucking Up. Prin munca sa în industria modei, Bohannon caută să creeze oportunități educaționale și economice pentru femeile din întreaga lume și să motiveze la transparență și echitate în lanțul global de aprovizionare. Ea își folosește abilitățile antreprenoriale pentru a inspira și echipa lideri de pe tot globul. Povestea lui Bohannon a fost prezentată în zeci de publicații, inclusiv Vogue, Redbook, Fortune și O, și a apărut în emisiunile naționale, inclusiv Shark Tank de la ABC și Good Morning America. Printre alte onoruri notabile, Bohannon a fost numită de John Maxwell printre primii trei lideri ai transformării. Forbes a enumerat-o ca fiind printre primii 20 de vorbitori publici din SUA, iar Bloomberg Businessweek a numit-o un antreprenor social de top care merită urmărit.

Dr. Krish Kandiah este un antreprenor social. Viziunea lui este de a ajuta la rezolvarea unora dintre problemele aparent complexe ale societății prin construirea de parteneriate între societatea civilă, comunitățile de credință, guvern și filantropie. El este fondatorul Fundației Sanctuary, o organizație caritabilă care sprijină refugiații să găsească locuri de muncă și locuințe în Marea Britanie. Krish este recunoscut pe scară largă ca expert în relocarea refugiaților, reforma bunăstării copilului, inovarea educațională și mobilizarea societății civile. El servește, de asemenea, ca președinte al Consiliului de conducere al guvernului britanic pentru adopție și tutelă specială, implicându-se în găsirea unor familii iubitoare permanente pentru copiii din sistemul de îngrijire. Este părinte natural și în același timp și un părinte adoptiv. Este de asemenea un avocat pentru copiii vulnerabili la nivel global.

Secretarul Condoleezza Rice este director al instituției Hoover de la Universitatea Stanford și membru senior în politici publice. Rice a fost cel de-al 66-lea secretar de stat al Statelor Unite ca asistent al președintelui George W. Bush responsabilă pentru afaceri și securitate națională. În 2022, ea a devenit coproprietar al Denver Broncos și este vicepreședinte al Consiliului guvernatorilor Boys & Girls Clubs of America. Rice este membru al Academiei Americane de Arte și Științe și a primit peste 15 doctorate onorifice. Ea a fost autoarea și coautoarea numeroase cărți, cel mai recent titlu fiind: To Build a Better World, în colaborare cu Philip Zelikow. Celelalte bestselleruri ale ei includ „Extraordinary Ordinary People” and „No Higher Honor”.

Chris Mathebula este pastorul principal și liderul vizionar al Hope Restoration Ministries, o biserică contemporană cu șapte campusuri care servește o congregație de 20.000 de membri din Gauteng, având campusul principal în Chloorkop, Kempton Park, Africa de Sud. El este fondatorul organizației umanitare, Fundația People Matter to God, precum și al Mișcării cetățenilor devotați. Chris este un cetățean devotat, autor, editorialist, precum și consultant în zona de leadership. Programul său TV, „Hope Alive” este difuzat în mod regulat pe Faith TV, One Gospel, Trace Gospel și alte posturi locale de televiziune și radio. Este autorul a nouă cărți, cea mai recentă intitulată „Cetățean devotat”.

Influența ta contează.

Oricine are influență. Vino alături de peste 405.000 de participanți, pentru a învăța cum să o maximizezi. Obține o combinație unică de viziune, inspirație și deprinderi practice, pe care le poți aplica imediat.

Învață de la diverși vorbitori talentați. Valorifică Summitul ca pe o resursă menită să te transforme pe tine și comunitatea din care faci parte. Vino alături de participanți din 135 de țări, reprezentând 60 de limbi, care iau parte la Summit în întreaga lume

„Summitul Global de Conducere e un eveniment care promovează excelența și aduce un dinamism de care e nevoie în leadershipul românesc.” Carmen Sass

Summitul Global de Conducere este un eveniment mondial de tip broadcast în format HD, difuzat din Chicago, SUA. Vorbitori de talie mondială își împărtășesc experiențele și drumul lor spre succes, pentru ca tu să fii motivat să îți trăiești potențialul la maxim. Conferință de leadership bazată pe prezentări video are loc anual în peste 135 de țări, reprezentând 60 de limbi. Formatul este unul dialogal prezentările fiind urmate de un timp de aprofundare și discuții la mese.

Evenimentul de la Oradea va fi găzduit de Hubul Decenu.eu – Sala Fix, Șirul Canonicilor nr. 2. Pentru detalii: 0730 020 282 sau accesați pagina Forumul Decenu.eu AICI!

Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.