Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

O femeie din Nigeria

Numele multor martiri nu vor fi aflate niciodată de frații și surorile lor din întreaga lume.

În 26 iunie 2006, poliția a încercat să protejeze o femeie neidentificată de o mulțime furioasă de musulmani din Nigeria.

Această femeie evanghelizase pe străzi și începuse să împărtășească Evanghelia cu câțiva tineri musulmani. Conversația nu a trecut neobservată, iar un grup de bătrâni musulmani au susținut în mod fals că femeia îl insulta pe profetul islamului și că trebuia să fie ucisă. Această afirmație a incitat sute de alți musulmani să o urmărească pe străzi până când au ajuns-o din urmă și au început să o bată.

În acest moment, poliția apărut și au luat-o în custodie la secție ca măsură de protecție, dar mulțimea furioasă de musulmani  a dat buzna înăuntru și a cerut să scoasă și ucisă cu pietre.

Poliția a făcut tot ce a putut pentru a o proteja pe femeie, încercând chiar să o scoată din secție și să o ducă la un loc de adăpost. Cu toate acestea, mulțimea musulmană a înconjurat toate ieșirile, iar femeia a fost abandonată de polițiști atunci când aceștia au fugit pentru a-și salva viața.

Ea a fost apoi omorâtă în bătaie. Deși nu îi știm numele, această femeie a dat dovadă de mult curaj în credință și răspândirea Evangheliei și a iubirii lui Hristos.

Sursa: Voice of the Martyrs

Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.