Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

LAST CALL: Perioada 25-31 august 2024 tocmai s-a eliberat la Tabara Șăulia

S-a eliberat perioada 25-31 august 2024 la Tabara Șăulia!

Ofertă specială vara 2024! Imaginează-ți o săptămână plină de aventură, distracție și amintiri de neuitat la TABĂRĂ Șăulia! Rezervă perioada 25-31 august 2024 pentru o experiență de neuitat de tabără de vară. Nu rata această oportunitate unică! Vizitează href=”http://www.tabarasaulia.ro/”>www.tabarasaulia.ro pentru a descoperi toate avantajele taberei și pentru a rezerva perioada disponibilă!

Tabăra Creștină Şăulia este locul unde tradiția se îmbină cu prezentul, iar valorile creștine dau viață fiecărei zile. Cu o experiență de peste 20 de ani, Tabăra Șăulia oferă cazare impecabilă și facilități diverse pentru tabere, conferințe, ședințe, team-building-uri și multe altele.

Atmosfera caldă, activitățile sportive și locația pitorească atrag oaspeți fideli care revin anual. Ne străduim să ne îmbunătățim constant pentru a surprinde plăcut vizitatorii cu spații moderne și bine întreținute. Tabăra dispune de peste 250 de locuri de cazare, săli de conferințe și activități variate pentru toate vârstele. Vă invităm să ne vizitați și să creați amintiri frumoase alături de noi.

Date de contact

Persoana de contact: Andreea Toma
Telefon: 0749136610
Email: contact@tabarasaulia.ro

 

Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.