Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Creștinii penticostali vor găzdui Întâlnirea Națională de Rugăciune – Ediția a II-a

Cultul Creștin Penticostal din România vă invită la Întâlnirea Națională de Rugăciune, ediția a II-a, care se va desfășura în perioada 1-3 august în localitatea Strâmba din județul Bistrița-Năsăud.

Evenimentul se adresează tuturor membrilor Cultului Penticostal, slujitorilor, precum și celor care doresc să-L cunoască pe Dumnezeu și să experimenteze puterea rugăciunii. În cadrul acestei întâlniri, vom avea parte de sesiuni de rugăciune, închinare și învățătură, toate menite să ne apropie mai mult de Dumnezeu.

Ne vom ruga în mod special pentru bisericile penticostale din România și diaspora, pentru slujitori și pentru înaintarea cu putere a Evangheliei. Aceasta este o oportunitate unică de a ne întări credința și de a ne uni în rugăciune pentru binecuvântarea și îndrumarea Lui.

Vă invităm să ne alăturăm în această chemare spirituală și să trăim împreună momente de profundă comuniune cu Domnul. Veniți să fim parte din această mișcare națională de rugăciune și să simțim împreună prezența și lucrarea lui Dumnezeu în viețile noastre!

 

Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.