Promovare

Fii parte din a duce Împărăția lui Dumnezeu și prin mediu virtual! Promovează Știri Creștine pe site-ul tău!

Salvează logo si afisează-l pe site-ul tău!


Evenimente

Dacă doriți ca evenimentul dvs. să fie afișat pe site-ul nostru, vă rugăm să puneți logo Știri Creștine, pe materialele promoționale(postere, flyere, articole, website, facebook) la rubrica Parteneri Media.

 


Condiții pentru preluarea articolelor de pe site-ul nostru:
1. Pentru preluare unei părți a unui articol (100 – 150 de cuvinte) se pune „Citeşte mai mult pe: Titlu articolului cu link” (E setată funcția să apară automat, vă rugăm să nu o înlăturați)

2. Pentru preluarea unui articol întreg, vă rugăm să precizați „Sursa: Știri Creștine” cu link spre articolul de pe Stiri Crestine. În acest caz este obligatoriu ca pe site-ul dvs. să apară un banner permanent cu Știri Creștine și să aveți permisiunea în scrisă de la administratorul site-ului Știri Creștine.

3. Pentru preluare doar a titlului unui articol, sau folosirea funcților de RSS, nu sunt obligatorii condițiile de la punctele 1. sau 2.

Nu mai facem schimb de bannere, punem doar bannere sponsorizate pentru a susține proiectele care le derulăm.

Dacă doriți să apară un link cu site-ul dvs. pe Știri Creștine trebuie să fie pus un banner cu Știri Creștine și una din posibilitățiile de promovare de mai sus, fie banner cu misiune, fie rss feed, sau calendarul cu evenimente. Site-urile sau blogurile care nu publică noutăți timp de o lună de zile o să fie eliminate din listă.

Știri Creștine își rezervă dreptul de a modifica aceste condiții și de a alege site-urile pe care le promovează.

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.