Știri Creștine este o lucrare mass-media cu impact în România, în special în mediul evanghelic. A început din anul 2008, și este coordonată de un grup de tineri creștini. Scopul principal e de a informa zilnic creștinii, cu evenimentele din România și cu știri naţionale și internaţionale. Nu suntem afiliați de nici o organizație sau vreun cult.

Echipa:

Vio Pop, Mediaș, SibiuAm avut o viziune pentru media creștină românească care s-a concretizat în acest site de știri. Sunt implicat într-o organizație de misiune și am fost în mai multe misiuni pe termen scurt in diferite tari din Europa si Asia.Vezi articole de Vio Pop!

Alina Ilioi, Cluj-NapocaPentru mine, dorinţa de a-L sluji pe Dumnezeu este mai mare decât orice judecată a oamenilor. De multe ori am făcut lucruri neînţelese de oameni şi chiar de mine, dar la finalul zilei, când m-am găsit în braţele Lui iubitoare, am ştiut că merită. Vreau ca la sfârşitul vieţii, când Dumnezeu mă va întreba de talanţii pe care mi I-a dat, să-i spun fericită:”Uite, aici sunt Doamne, am scos profit din ei!”.

Vezi articole de Alina Ilioi!


Silviu Firulete, GorjPentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasa ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.Vezi articole de Silviu Firulete!

Ioana Heredea, Oradea“Dumnezeu este acela care stabileşte modul în care te va folosi, dar îţi pune în suflet şi pasiune pentru acel lucru. Când mă uit în urmă, văd mâna Lui care m-a prelucrat continuu pentru a-Şi putea face desăvârşit lucrarea. Dacă până aici nu ştiam cum El m-ar putea folosi, acum ştiu sigur. Orice lucru El îl face frumos la vremea lui!”Vezi articole de Ioana Heredea!

Colaboratori

– Ionela Băloi
– Adi Vălean
– Marta Capatana
– Dan Surducan
– Sunamita Veciunca
– Dan Campean

Dacă doriți să fiți parte din echipa Știri Creștine, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail în care să motivați de ce doriți aceasta.