1. Informații despre site

1.1. Site-ul Știri Creștine.ro este o inițiativă voluntară a unor tineri, și nu este poziția oficială a unei organizații sau denominațiuni creștine din România. Specificul știrilor e mediu evanghelic din România și din alte țări.

Adrese de contact:
Știri Creștine, OP 1 CP 73, Mediaș, Sibiu, cod postal 551200
Tel: (+40) 765425988
email: contact[at]stiricrestine.ro

1.2. Știri Creștine.ro este un portal web de stiri online cu informații și analize ale redacției proprii, o revista a presei creștine online. Ca și surse pentru știri folosim informații furnizate de agențiile de știri, organizațiile naționale sau internaționale și biserici cu care avem contracte sau înțelegeri: Christian Today, Christian Telegraph, LifeSiteNews.com, MohabatNews.com, PakistanChristianPost.com, YWAM News, 30 Days of Prayer, Charisma News, Voice of the Martyrs, WorldWatchMonitor.org, Joyce Meyer Ministries, ChristianMessenger.in, InVictory.org, Alfa Omega TV, AFR, organizațiile membre PIM România și altele.

2. Proprietatea Intelectuală

2.1. Conținutul, design-ul, logo-ul, sloganurile sunt proprietatea ȘtiriCreștine.ro și sunt protejate prin legislația română în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe.

2.2. Este interzisă reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui conținut către orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informației, dacă scopul acestei activități este unul comercial.

2.3. Este interzisă orice utilizare a conținuțului Știri Creștine.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislația în vigoare. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email contact[at]stiricrestine.ro

3. Comentarii

3.1. Opiniile și informațiile postate de către utilizatori la secțiunea comentarii nu prezintă poziția noastră în legătură cu subiectul respectiv. Responsabilitatea asupra acestora aparțin în totalitate celor care au publică informația respectivă. Moderăm comentariile, care conțin cuvinte obscene, vulgare sau care nu sunt în concordanţă cu conţinutul acestui site și blocăm utilizatorii care nu prezintă respect sau conduită creștină în comentariile făcute. Ne rezervăm dreptul de a nu aproba unele comentarii care fac atacuri directe sau indirecte la vreo persoană, fără a anunța utilizatorul. Ne asumăm responsabilitatea doar pentru conținutul publicat de către echipa Știri Creștine.

  4. Suspendarea accesului

Știri Creștine.ro poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau sa blocheze accesul dvs. la conținutul siteului sau la o parte a acestui conținut.

 5. Schimbari ale site-ului

Știri Creștine.ro își rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului site-ului. De asemenea, Știri Creștine.ro își rezerva dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul său conținut.

6. Înregistrare la newsletter

6.1. Accesul dvs. la serviciul de Newsletter sau unele facilitati din cadrul siteului necesita înregistrarea dvs. cu adresa de e-mail. Datele colectate vor fi protejate conform legilor în vigoare. Pentru a nu primi știrile de la noi în SPAM sau BULK vă rugăm să introduceți adresa contact[at]stiricrestine.ro în agenda dvs. de contacte.

6.2. Pe lângă newsletterul zilnic, periodic vă trimitem câte un newsletter special cu unele proiecte în care suntem implicați.

7. Condiții pentru preluarea articolelor de pe site-ul nostru:

7.1. Pentru preluare unei părți a unui articol (100 – 150 de cuvinte) se pune “Citeşte mai mult pe: Titlu articolului cu link” (E setată funcția să apară automat, vă rugăm să nu o înlăturați)

7.2. Pentru preluarea unui articol întreg, vă rugăm să precizați “Sursa: Știri Creștine” cu link spre articolul de pe Stiri Crestine. În acest caz este obligatoriu ca pe site-ul dvs. să apară un banner permanent cu Știri Creștine și să aveți permisiunea în scrisă de la administratorul site-ului Știri Creștine.

7.3. Pentru preluare doar a titlului unui articol, sau folosirea funcților de RSS, nu sunt obligatorii condițiile de la punctele 7.1. sau 7.2.

  8. Parteneriate cu alte site-uri

8.1. Suntem deschiși la parteneriate cu alte site-uri în condițiile prezentate mai sus. Așteptăm și alte sugestii de parteneriate.

8.2. Nu mai facem schimb de bannere, punem doar bannere sponsorizate pentru a susține proiectele care le derulăm.

8.3. Dacă doriți să apară un link cu site-ul dvs. pe Știri Creștine trebuie să fie pus un banner cu Știri Creștine și una din posibilitățiile de promovare de mai sus, fie banner cu misiune, fie rss feed, sau calendarul cu evenimente. Site-urile sau blogurile care nu publică noutăți timp de o lună de zile o să fie eliminate din listă.

Știri Creștine își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții și de a alege site-urile pe care le promovează. Este interzisă folosirea acestui site fără respectarea celor de mai sus!