12 săptămâni de rugăciune pentru Siria

Mideast SyriaSAT-7 cere creştinilor să se angajeze în a se ruga în următoarele douăsprezece săptămâni pentru conflictul izbucnit în Siria (Christian Today). Cu numărul morţilor de la luptele în curs de desfăşurare ajungând la peste 70.000, canalul de satelit creştin susţine că credincioşii din ţară sunt în „nevoie disperată” de rugăciune.

Canalul avertizează că civilii „au suportat greul violenţei”, iar zonele rezidenţiale, chiar şi taberele de refugiaţi, ajung sub atac. Arhiepiscopul sirian de Aleppo, Mar Gregorios Yohanna Ibrahim, a făcut apel creştinilor de pretutindeni să strige la Dumnezeu în numele ţării sale. “Facem apel la voi şi sper că toţi, mai ales credincioşii în Dumnezeu, îşi vor intensifica rugăciunile lor pentru încetarea războiului de uzură.”

Ca răspuns la apelul arhiepiscopului, SAT-7 a lansat Campania “Reflector asupra Siriei (Spotlight on Syria, SOS) cerând creştinilor să:

– se înregistreze la www.sat7uk.org/SOS;

– ceară gratuit brelocul care îţi reaminteşte să te rogi;

– primească doisprezece email-uri săptămânale cu ştiri şi motive de rugăciune;

– se roage pentru pacea din Siria.

SAT-7 a mai lansat şi un program săptămânal care este difuzat live timp de o oră, Doar pentru Tine, pentru încurajarea şi întărirea creştinilor care încă se află în Siria.

Un comentariu
  1. Anka, Sieng 7 aprilie 2013 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.