Evanghelist american arestat în Londra după ce a predicat că homosexualitatea este păcat

tony-mianoTony Miano, un şerif pensionat din Los Angeles, California, a fost arestat în Londra, Anglia, la începutul acestei săptămâni pentru că a predicat despre abţinerea de la imoralitatea sexuală, atât heterosexuală, cât şi homosexuală, în centrul Wimbledon (Christian Post). A fost găsit că a încălcat secţiunea 5 din Ordinea Publică, pentru “folosirea discursului homofobic care ar putea cauza oamenilor anxietate, suferinţă, alarmă sau insultă”, a declarat Miano miercuri, într-un video de pe Youtube.

Predicând din 1 Tesaloniceni 4:1-12, Miano a vorbit despre păcatele sexuale timp de douăzeci şi cinci de minute înainte de a fi oprit de ofiţerii Poliţiei Metropolitane care au spus că, deşi predica în sine nu este o ofensă, partea specifică a Bibliei din care acesta predica a fost interpretată ca ceva homofobic de către femeia care a făcut plângere.

Miano a spus ofiţerilor de poliţie că nu urăşte homosexualii şi a repetat că predicase despre toate formele de imoralitate sexuală – poftă, adulter, dar şi pornografie. A mai spus că “iubeşte homosexualii îndeajuns de mult încât să le aducă adevărul Evangheliei”.

 

2 Comentarii
  1. Nume* lia 4 octombrie 2013 Reply
  2. Nume* alina 28 octombrie 2015 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.