Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Radicali hindusi au atacat studentii de la un colegiu biblic in Karnataka

Karnataka, India (ANS) – Cincisprezece studenti crestini au fost bătuţi de către radicalii hindusi, sâmbătă, 24 mai, în conformitate cu site-ul www.persecution.in. Ei spun ca, sâmbătă, în jur de cincisprezece elevi de la Colegiul Teologic, Timotei, Bellary, Karnataka şi lectorul colegiului, dr. Issac Namadevu, au fost bătuţi la Sathyanarayanapettai, Bellary, Karnataka în India.

Site-ul a raportat ca incidentul a avut loc la aproximativ la ora 12,30 pm, cand un grup de 20 de membri aparţinând grupurilor radicale, hinduse, şi anume Jagarna Vedike (iluminismul grupului hindus) şi Vishwa Hindu Parishad (World Hindu Council)- au inchiriat un spatiu in cladirea colegiului si au atacat studenţii şcolii.

Site-ul a raportat de asemenea, că un lector numit Rev Jayaprakash desfăşura cursuri pentru ultimele două luni în Colegiul Biblic, pentru mai mult de 15 de studenţi.

Batuti de radicalii hindusi, Rev Isaac, Rev Jayaprakash şi cincisprezece elevi au fost răniti în atac. Apoi radicalii hindusi le-au luat Bibliile, au spart ferestrele si au distrus tot mobilierul în funcţie.

Rev Jayaprakash a fost cel mai ranit in atac. Atacatorii au pretins că el a fost desfăşura “convertiri fortate”

Prin intermediul site-ului web. a fost cunoscut faptul că, Dr. Isaac Rev Namadevu a depus o plângere împotriva radicalilor. Ca rezultat, unsprezece din atacatori, au fost arestati şi pastrati la politia din Gandhinagar. O anchetă este în continuare deschisa cu privire la caz.

James Varghese, http://www.assistnews.net

Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.