Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Un pastor si fiul său vor urca 37 de munţi vulcanici pentru a se ruga

Ieri a început cea mai mare provocare al pastorului Fernández impreuna cu fiul sau: vor urca 37 de vulcani pentru a tine 15 zile de rugaciune din partea de sus a Guatemalei. Potrivit ziarului Prensa Libre din Guatemala, Carlos Fernandez, care este un tată şi pastor, scopul este de a încuraja concetăţenii săi să se unească în rugăciune pentru pace în ţara lor.
Pastorul Fernandez, a început provocarea sa pe vulcanul Pacaya, apoi Maya şi au participat mai mulţi experţi în acest tip de iniţiativă. Fernandez şi fiul său vor strange fonduri pentru a sprijini dezvoltarea comunitatii Unión Maya, Fiinca El Tabacal în Escuintla.
Comunitatea este compusa din indigenii “Quiche” care de ani de zile au migrat la Coasta de Sud în căutare de lucru, şi din cauza lipsei de oportunităţi în departamentul lor care este organizată şi sa stabilit din 2005 în El Tabacal. Cu toate acestea, dragostea lui Dumnezeu a fost arătata fata de indigenii care primesc ajutor de la organizaţiile religioase, inclusiv adunarea de la casa “Tatălui Meu”, situat în San Lucas Sacatepequez, de unde este Pastorul Fernández.

Sursa: www.noticiacristiana.com

Traducere: Narcis Daniel Bothaza, pt. StiriCrestine.ro

Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Un comentariu
  1. Takacs Janos 28 decembrie 2010 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.