Recurs respins în cazul pastorului american întemnițat în Turcia

Pastorul american, Andrew Brunson, a fost întemnițat în luna octombrie în Turcia și acuzat de ,,implicare într-o grupare teroristă armată”. Luna trecută, a fost emis un recurs cu privire la eliberarea lui Brunson, dar acesta a fost respins, relatează portalul Christian Telegraph conform informațiilor publicate de Mission Network News.

O petiție inițiată de Centrul American pentru Lege și Justiție (ACLJ) în vederea susținerii eliberării lui Brunson, la moment a adunat peste 160,000 de semnături. Dă click aici dacă dorești să semnezi petiția. Brunson este originar din Black Mountain, Carolina de Nord. El a locuit în Turcia împreună cu familia sa timp de 23 de ani.

Todd Nettleton de la Vocea Martirilor, S.U.A, a declarat, ,,Conform spuselor, familia a crezut că atunci când [Brunson] a fost chemat la oficiul de poliție, acesta s-a gândit că își va ridica permisul de ședere permanentă, ceea ce îi va garanta dreptul de a rămâne în Turcia… Dar, odată ajuns, acesta a fost reținut și inițial i s-a spus că va fi deportat. Brunson și soția lui au fost reținuți. Ulterior, Brunson a fost transferat la o închisoare iar soția lui a fost eliberată. În prezent, Brunson este acuzat de implicare într-o grupare teroristă, acuzație care rămâne neclară.”

Scrie un comentariu

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine