Franklin Graham avertizează creştinii despre existenţa unei propagande homosexuale în jurul filmului “Moonlight” ce a luat premiul Oscar

Evanghelistul Franklin Graham a numit filmul “Moonlight”, câştigător la premiile Oscar, un “exemplu despre cum poate propaganda homosexuală să facă păcatul un lucru acceptabil din punct de vedere cultural. “, scrie portalul The Christian Post.

Graham, un predicator conservator şi fiu al legendarului evanghelist Billy Graham, a comentat pe pagina sa de Facebook faptul că premiul Oscar pentru cel mai bun film, a fost câştigat de o peliculă despre tranziţia de la copilărie la vârsta adultă a unui bărbat homosexual de culoare.

“La premiile Oscar de anul acesta a fost o mare încurcătură de care s-a făcut mult caz în media, şi unii chiar speculează că toată tevatura a fost de fapt o mişcare de PR. Nu mă pot pronunţa, însă în orice caz, mulţi care nu au mai auzit de filmul “Moonlight”, care a câştigat premiul pentru cel mai bun film, au auzit cu siguranţă acum.” a scris Graham, care este şi preşedintele Asociaţiei Evanghelistice Billy Graham. “Din recenziile pe care le-am citit, “Moonlight” descrie tranziţia unui tânăr de culoare din America la vârsta adultă şi îl înfăţişează apelând la stereotipuri ca fiind un infractor violent și traficant de droguri. Hollywood-ul este vestit pentru faptul că ridică păcatul în slăvi.”

“E un alt exemplu despre cum încearcă agenda homosexuală să facă alegerea unui stil de viaţă, pe care Dumnezeu îl defineşte ca fiind păcătos, să apară acceptabilă din punct de vedere cultural”, a continuat el. “Avertizez familiile şi Biserica – nu permiteţi ca tinerii voştri să fie atraşi în merjele acestui plan întunecat al Hollywoodului”.

Graham a concluzionat afirmând că deşi creştinii trebuie să “iubească toţi oamenii”, ei “trebuie să susţină adevărul atunci când este vorba despre consecinţele păcatului.”

“Păcatul este păcat – nu contează dacă primește chiar şi Oscarul”, a spus el.

În plus faţă de cel mai bun film, “Moonlight” a luat şi alte premii.

Mahershala Ali a câştigat premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar, marcând astfel o premieră : primul premiu Oscar câştigat de un actor musulman.

“Moonlight” a câştigat şi Oscarul pentru cea mai bună adaptare cinematografică.

“Moonlight” a fost de asemenea nominalizat pentru premiile pentru cel mai bun montaj, cea mai bună imagine, cea mai bună coloană sonoră, cel mai bun regizor şi cea mai bună actriţă în rol secundar.

Graham nu este singurul lider creştin conservator care a comentat despre premiile Oscar.

Şi evanghelistul Greg Laurie, pastorul senior al Harvest Christian Fellowship din Riverside California, a scris o coloană în The Christian Post, unde a comentat faptul că actorul Andrew Garfield, ce a jucat rolul principal în filmul regizat de Mel Gibson “Hacksaw Ridge”, ar fi trebuit să fie câştigătorul premiului pentru cel mai bun actor.

Laurie şi-a exprimat opinia şi despre încurcătura produsă în timpul decernării Oscarurilor, când pelicula “La La Land” a fost anunţată, în mod accidental, ca fiind câştigătoarea premiului pentru cel mai bun film, chiar dacă de fapt “Moonlight” era adevăratul câştigător.

“Cred că vom avea multe surprize şi când vom ajunge în Rai”, a scris Laurie. “Unii oameni despre care ai crezut că vor fi acolo, nu vor fi de fapt. Iar alţii, pe care nu i-ai fi bănuit vreodată, îi vei găsi acolo. Şi cea mai mare surpriză dintre toate: noi înşine vom fi acolo.”

“De fapt eu mă aştept să ajung în Rai – nu pentru că aş merita, ci pentru că Isus a plătit pe crucea de la Golgota preţul pentru iertarea mea de păcate şi pentru că eu să ajung în acolo.”, a adăugat el. “Apropo, şi în Rai vom avea o ceremonie de decernare a unor premii. Aceasta are loc la scaunul de judecată a lui Hristos.”

Pentru Știri Creștine, Ionuț Poteras

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.