„Colinde vechi, într-un concert nou” la Biserica „Sion” din Sibiu

Peste 100 de colindători se adună la un recital de „Colinde vechi, într-un concert nou” găzduit de Biserica Baptistă „Sion” din Sibiu. Evenimentul aflat la a IV-a ediţie, este organizat în parteneriat cu Coaliţia Pentru Familie şi Radio Vocea Evangheliei Sibiu, pe 20 decembrie, ora 18:00, pe str. Verzariei 2.

La evenimentul cu genericul: „Familia Coaliţiei îl colindă pe Hristos” participă oaspeţi de seamă, apărători ai valorilor familiei precum preotul Constantin Necula şi senatorul Gabriel Leş, reprezentanţi ai administraţiei locale.

Celor o 100 de colindători li se alătură şi o fanfară, care vor prezenta prin melodii evenimentul ce a schimbat cursul istoriei: Naşterea Mântuitorului Isus Hristos.

Dacă sunteţi din Sibiu, nu pierderţi, miercuri, 20 decembrie, ora 18:00, bucuria reală a sărbătorii alături de Biserica Baptistă „Sion” şi invitaţii. Experimentează şi tu bucuria păstorilor din câmpia Betleemului, când au auzit această veste: „Iată în cetatea lui David, vi s-a născut un Mântuitor…”!

Intrarea este liberă!

 

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.