Întâlnire de Tineret cu Otniel Bunaciu: „Credinţa care străluceşte” la Viena

Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, Biserica Baptistă „Betel” din Viena, Austria este gazda unei întâlniri de tineret cu motto-ul: „Credinţa care străluceşte”. Invitatul special al serii este profesorul şi dr. Otniel Ioan Bunaciu.

Evenimentul pune în dezbatere probleme vitale pentru generaţia de azi. Pe agenda de discuţii se va dezbate un subiect sensibil: „Impactul scimbărilor culturale asupra trăirii spirituale şi mărturiei creştine”.

Tinerii din diasporă vor fi provocaţi să plece acasă cu un motto: „EU POT: Participa, Observa, Transforma”!

Întâlnirea de Tineret începe la ora 16:30, pe str. Svetelskystrasse 7, Viena.

Dr. Otniel Ioan Bunaciu este profesor universitar şi predă la Universitatea din Bucureşti unde a fost abilitat în teologie şi unde conduce doctorate. Din anul 2003 este Decanul Facultăţii de Teologie Baptistă din cadrul Universităţii. Totodată el preda şi la Institutul Teologic Baptist din Bucureşti (ITBB) din anul 1991 şi în prezent este Preşedintele Senatului ITBB. Alte colaborări în sfeara educaţiei sunt cu TCMII din Austria unde predă în programul de master şi cu Universitatea „Divitia Gratiae” din Chişinău, Republica Moldova.

Slujeşte de 26 de ani ca pastor al Bisericii Baptiste „Providenţa” din Bucureşti şi este Vicepreşedintele cu misiunea în cadrul Uniunii Baptiste din România şi Coordonatorul cu educaţia în cadrul Federaţiei Europene Baptiste. Anterior a exercitat funcţiile Preşedinte al Uniunii Baptiste din România timp de două mandate şi ca preşedinte al Federaţiei Europene Baptiste timp de un mandat. Este căsătorit cu Camelia Liliana şi împreună au un fiu David.

După ce a studiat ingineria mecanică la Universitatea de Construcţii din Bucureşti a urmat cursurile de teologie la Regent’s Park College din Universiatatea Oxford şi doctoratul la Institutul Teologic Protestant din Cluj. Este autorul mai multor cercetări științifice, lucrări și cursuri.

Otniel Bunaciu a înfiinţat Fundaţia Providenţa care de 25 de ani slujeşte prin Proiectul Rut nevoile copiilor săraci din cartierul Ferentari din Bucureşti, dar şi din alte zone din ţară şi din Republica Moldova.

Scrie un comentariu

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine