„Tari în Domnul” 2018 găzduit de Ateneul Român în format VIDEO

Tradiţional, în primul weekend din ianuarie, Ateneul Român găzduieşte un eveniment inedit, care proclamă Evanghelia, comemorează marii oameni ai lui Dumnezeu şi scrie istoria minunilor lui Dumnezeu în zilele noastre. La Centenarul Marii Uniri, evenimentul cultural evanghelic „Tari în Domnul” a chemat audienţa să preţuiască vremurile care le trăim, să nu irosim timpul care ni s-a dat pentru lucruri mari.

Ediţia 2018 a evenimentului cultural evanghelic organizat de Forumul Civic Creştin a avut motto-ul: „Tari în Domnul”. Programul adună anual pe scena Ateneului Român cele mai buni voci din comunitatea evanghelică şi liderii din toate cultele cu mesaje de încurajare şi provocare la sfinţire.

Patronat de Ioan Panican, ucenicul lui Richard Wurmbrand, evenimentul comemorează anual o personalitate a comunităţii evanghelice care a suferit pentru mărturia creştină şi împărtăşirea Evangheliei în închisorile comuniste. Ei au scris cu sângele şi suferinţele lor istoria libertăţii noastre. Datorită mărturiei lor, ştim azi ce har măreţ trăim şi putem învăţa cum să preţuim vremurile.

Vă invităm să savuraţi acest eveniment cultural inedit, să luaţi aminte la durerea lor, să nu uitaţi suferinţele lor care au fost tributul libertăţii şi păcii noastre de azi.

Echipa ŞtiriCreştine.ro vă cheamă să cunoaşteţi istoria, să preţuim prezentul şi să făurim cu grijă viitorul. Să călcăm cu demnitate pe urmele înaintaşilor noştri, învăţând din faptele lor curajul de a fi o lumină cu impact în societatea de azi şi de mâine.

Sursa VIDEO: Gabriel şi Genoveva Gorcea

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.