Micuțul David în fața unui uriaș – Cancerul!

Vă mai amintiți de David și Goliat? Dar cum ar fi la cinci ani să stai în fața unui uriaș? Cu toții ne confruntăm cu uriași de tot felul, dar povestea care vrem să o împărtășim astăzi este specială! Echipa Kontaktmission Romania ne-a împărtășit povestea dureroasă a unui băiețel de numai cinci ani, ce poartă numele David. Micul nostru erou își trăiește povestea cu un curaj demn de reputația eroului Biblic, numele căruia îl poartă!

Uriașul pe care îl are de înfruntat David este acel inamic care trăiește în tine și te omoară încet, un uriaș de care se tem și cei mai neînfricați luptători. Însă Dumnezeu este de partea micului nostru erou. Cu un an în urmă a mers împreună cu părinții la Horezu pentru niște consultații cu o galmă mare apărută pe gâtișorul lui plăpând. Medicii de acolo i-au trimis la București unde a suportat o intervenție chirurgicală din care medicii au luat materiale pentru analize să vadă problema reală. Pentru că familia lui trăiește într-o sărăcie lucie, nu au putut rămâne în spital ca să aștepte rezultatul biopsiei, nici să meargă repetat după concluziile examenului medical. Mai bine de un an, foarte slăbit și cu multe dureri în trup, David și părinții lui nu au știut că băiețelul are cancer.

Dumnezeu intervine

În ajunul Crăciunului 2017, o echipă de doctori creștini vin în localitatea lui David într-o misiune medicala de scurtă durată. Echipa medicală trebuia să ajungă în Republica Moldova, dar pentru că Dumnezeu le-a schimbat agenda au ajuns la Romanii de Sus, județul Vâlcea. Un pediatru, aflat în aceeași echipă l-a examinat pe micuțul David și a constatat că tumorile s-au extins pe tot corpul. Revenit în București, medicul a decis să meargă la spitalul unde a fost examinat băiatul și a luat rezultatele biopsiei.

Verdictul aduce uriașul!

Atunci când toți copii primesc cadouri, așteaptă cu nerăbdare vacanța și zăpada, trăiesc feeria și magia Crăciunului, David a stat în fața celui mai fioros uriaș din viața lui – cancerul! În 20 decembrie 2017 a fost internat la București pentru analize, iar după Crăciun a urmat prima rundă de chimioterapie, la care trupul lui firav a răspuns pozitiv. Știm că viața este în mâna lui Dumnezeu, dar uriașul lui David a ajuns doar în faza trei, acolo unde încă se poate de înfruntat și învins.

Vestea fulgerătoare vine în familia lui David la nici un an de când părinții lui au încheiat un legământ în apa botezului. Mama micuțului, mai are în brațe un bebe de 2 anișori, frățiorul mai mic al lui David și nu poate fi alături de el în spital. Teama că îl pierde pe David îi macină sufletul, iar această bătălie spirituală și emoțională este un test serios pentru credință la început de cale.

David este supravegheat la București de tatăl lui. Împreună luptă în fiecare zi cu uriașul în plin proces pentru a doua rundă de chimioterapie.

Kontaktmission Romania împărtășesc povestea dureroasă a lui David și cheamă creștinii sensibili la durerea acestui copil să susțină cauza lui în rugăciune. Domnu-i bun și poate face minuni, iar David este la etapa în care poate fi salvat dacă va beneficia de tratamentul necesar și de condiții bune de trai. La moment pe agenda voluntarilor este nu doar tratamentul la București, dar și reconstrucția și asigurarea casei cu condițiile necesare pentru ca David să poată fi protejat de microbi și alți factori nocivi pentru imunitatea lui foarte slăbită.

Echipa ȘtiriCreștine.ro vă provoacă să îl faceți parte din agenda voastră de rugăciune. Faceți loc în inima voastră pentru David și familia lui. Rugați-vă ca trupușorul lui firav să facă față tratamentului foarte dificil de suportat. Rugați-vă pentru protecția lui fizică, spirituală și emoțională în aceste circumstanțe dificile. Rugați-vă pentru medicii care îl vor trata să cunoască prin vindecarea lui puterea supranaturală a lui Dumnezeu care poate să vindece chiar și cancerul. Rugați-vă pentru mama lui David să reziste la această încercare grea, să fie capabilă să depășească temerile, să se încreadă în Domnul și să fie în stare să aibă grijă de frățiorul mai mic al lui David. Rugați-vă pentru tatăl lui David care trebuie să vadă cu ochii lui durerea prin care trece David, fără să o poată lua asupra lui. Rugați-vă ca în această bătălie cruntă părinții lui să nu își piardă credința, iar David să o moștenească și să ajungă o minune care va mărturisi puterea lui Dumnezeu pentru generația lui.

Rugați-vă pentru toți cei care luptă cu acest uriaș – cancerul. Această luptă nu este ușoară, iar de cele mai multe ori disperarea e atât de copleșitoare încât unii își pierd perspectiva eternă.

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.