Franklin Graham nu exclude faptul că ar putea acționa în judecată administrațiile locațiilor care le-au anulat contractele

Asociația Evanghelistică „Billy Graham caută opțiuni pe cale legală după ce s-a încălcat contractul acelor locuri în care trebuia să se țină Turneul Evanghelistic. Franklin Graham trebuia să predice în opt locuri din Marea Britanie în această vară, dar toate au anulat evenimentele din cauza părerilor sale despre homosexualitate. Într-un interviu acordat către Premier Christian Radio”, el și-a cerut scuze celor care s-au simțit jigniți de părerile sale, dar a declarat clar că încă crede că familia este instituită între un bărbat și o femeie.

El a răspus celor ce s-au opus vizitei sale: „Cred că există o adevărată neînțelegere. Nu suntem aici pentru a predica împotriva nimănui, ci suntem aici pentru a spune tuturor cum le pot fi iertate păcatele și cum pot avea o relație cu Dumnezeu prin credința în Fiul Său Isus Hristos. Nu există altă cale care duce la Dumnezeu. Este doar una singură. Și asta trece pe la cruce. Isus Hristos a plătit pentru păcatele noastre când Și-a dat viață pentru noi”, a explicat Franklin Graham.

Libertate religioasă

Când a fost întrebat dacă Asociația va da în judecată acele locuri care nu își respectă contractele, Graham a spus: „Ei bine, nu există nicio îndoială că aici este vorba despre încălcarea libertății religioase și a libertățîi de exprimare.”

El a spus că au fost probleme mult mai mari decât interzicerea evenimentul său, care au afectat până și biserici care se întâlnesc în clădiri publice, adăugând că nu există „niciun semn de întrebare” că, dacă evenimentele din locurile în care se așteaptă să se adune câteva mii de persoane vor fi anulate, bisericile mai mici ar fi, de asemenea, în pericol.

Întrerupere de contract

„Am avut un contract semnat cu aceste locuri, iar acestea l-au încălcat. Nu am încălcat nicio lege și nu suntem vinovați de nimic. Deci cred că trebuie să analizăm care sunt opțiunile noastre, deși putem atribui alte locații care vor fi de acord, problema se pune și pe viitor, mă gândesc la biserica creștină din aceste locuri. Trebuie să facem ceva pentru a încerca să le protejăm.

Căsătoria biblică

În timpul interviului, Graham a profitat de ocazie pentru a-și reitera poziția asupra homosexualității: „Cred că Biblia învață că mariajul este între un bărbat și o femeie. Această este poziția Bisericii Angliei. Este poziția Bisericii, la nivel mondial. Asta ne învață Biblia și asta cred eu. Nu suntem împotriva homosexualilor. Vin aici pentru toți cei care vor să audă Cuvântul Evangheliei, indiferent dacă sunt sau nu homosexuali, oricine e binevenit. Îmi pasă de oamenii gay până acolo încât să le spune Adevărul. Nu o să-i mint. Vreau că ei să știe că Dumnezeu vede homosexualitatea că păcat”.

Primirea opoziției

Graham a mai spus că nu vede un lucru rău faptul că unii îi sunt împotriva. „Dumnezeu poate folosi „opoziția” pentru a ne face foarte atenți la modul în care ne înfățișăm mesajul. Iar în același timp îi respectăm și pe cei care ni se opun. Nu îi respingem, îi salutăm cu respect și îi invităm să vină și ei la eveniment”, a conchis evanghelistul Franklin Graham.

ȘtiriCreștine.ro amintește că Turul Evanghelistului Franklin Graham în Marea Britanie se va desfășura, în perioada 30 mai – 17 iunie 2020 și Londra, ultima destinație, pe 4 octombrie 2020. Rugați-vă pentru ca aceste evanghelizări să aibă loc și să atingă inimile oamenilor din Marea Britanie, în pofida opozițiilor. Mai multe știri despre eveniment și Franklin Graham AICI!

SURSA|Christian.org.uk

Un comentariu
  1. Rodelinda Scheel 15 februarie 2020 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.