Ravi Zacharias dezvăluie că a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer

 

Autorul şi apologistul Ravi Zacharias a făcut public joi că este afectat de o formă rară de cancer malign localizat la capătul coloanei vertebrale şi că el „se încrede în Domnul” prin tumultul durerilor şi al încercărilor.

Cancerul a fost descoperit în timpul unei operaţii prin care el a trecut acum trei săptămâni.

„Operaţia a fost considerată un succes, iar chirurgul era încrezător că zona afectată a fost reconstituită,” a scris Zacharias într-un mesaj postat pe website-ul orgnizatiei pe care o conduce. „Totuşi, după operaţie, am început să am dureri intense, atât de mari că nu puteam dormi noaptea.

„În timp ce noi presupuneam că durerea este o consecință naturală a operaţiei, în ultima săptămână am aflat în urma unei biopsii luate în timpul operaţiei, că am o tumoare malignă pe osul sacru – o formă foarte rară de cancer numită sarcom.”

Osul sacru este osul triunghiular de la baza coloanei vertebrale.

„Acum ştim că aceasta este cauza durerii intense pe care o simt,” spune el. „În ultimele zile, m-am întâlnit cu mai mulţi specialişti pentru a determina care este traseul de urmat. Trebuie să aştept până când operaţia de la coloană se va vindeca complet, şi în 4-5 săptămâni, voi începe un tratament pentru a reduce mărimea tumorii.”

Zacharias spune că nu va mai susţine prelegeri la conferințe, cel puţin nu până la vară.

„Ne încredem în Domnul prin toate astea, şi credem că deja am văzut mâna lui Dumnezeu la lucru,” a scris el. „De exemplu tumoarea nu a fost depistată la tomografiile anterioare, ea a fost descoperită doar atunci când chirurgul a observat-o în timpul operaţiei.”

El a spus şi că a primit „mii de mesaje de la oameni din toată lumea”, care s-au rugat pentru operaţia lui şi pentru alinare pentru durerile prin care a trecut.

„Cred că Dumnezeu a călăuzit chirurgul să descopere aceasta tumoare.” „Margie cu mine şi cu toată familia suntem recunoscători pentru rugăciunile voastre pentru călătoria care ne stă înainte.”

Ravi Zacharias International Ministries (RZIM) are o echipa remarcabilă de apologiști și evangheliști care sunt capabili „sa îmi țină locul cât eu ma recuperez medical.”

„Sunt binecuvântat pentru toată dragostea primită şi suportul echipei şi pentru pentru toată prietenia arătată. Ne încredem în Domnul, pentru ca planul Lui să se împlinească. Vă rog să vă rugaţi ca Dumnezeu să mă scape de această durere teribilă care mă încearcă noaptea, care reprezintă partea cea mai dificilă a aşteptării mele. În acelaşi timp aş vrea să-mi exprime mulţumirile mele oferite din toată inima pentru modul în care lucrarea merge înainte fără a fi afectată. Avem nevoie de voi să continuaţi să ne sprijiniţi.”

Sursa: Christian Headlines

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.