Starul NBA Steph Curry transmite servicii de închinare live pe Instagram

Starul echipei Golden State Warriors, Stephen Cury, a transmis joi, pe contul sau de instagram o sesiune live specială, în care au fost incluși mai multe personaje cunoscute din SUA, precum Kirk Franklin, Francesca Battistelli, Jeremy Câmp, VaShawn Mitchell, Lecrae, și mulți alții.

Mike Tod, pastorul „Transformation Church” din Tulsa, Oklahoma, a rostit o rugăciune, în care a cerut lui Dumnezeu să îl facă pe Curry un evanghelist în echipa la care joacă în prezent și la cele la care va acționa în viitor.

Le spun tot timpul oamenilor despre dragostea lui Dumnezeu. Mi-ar fi plăcut să fi făcut acest lucru mai de dinainte, îmi pare rău de toate circumstanțele și ocaziile pe care le-am avut dar nu am profitat de ele, însă acum mereu caut să fac ceea ce Dumnezeu ar face și caut să găsesc un scop pentru ceea ce se întâmplă, știind că nimic nu se întâmplă fără voia lui Dumnezeu.” a spus Curry într-un interviu.

Cury a vorbit și despre cum a început această călătorie a să alături de Dumnezeu. Credința a fost parte din viața sa încă din copilărie, a devenit creștin în clasa a opta: „Am simțit o chemare specială, am mers în față altarului și mi-am predat viață Domnului.”

Pentru el, credința este a crede ceva ce nu se vede și a avea convingerea că există o putere care da un scop fiecăruia pentru a face ceva folositor pe acest pământ.

SURSA | CBN News

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.