Jucătorul de baseball Blake Bivens spune că Biblia l-a ajutat să rămână puternic în urma pierderii soției și a fiului

Starul ligii minore de baseball din America, Blake Bivens, a vorbit despre moartea soției și a fiului său cel mic. Într-o cuvântare susținută la Biserica „The River” din Danville, Virginia, Bivens, jucător la Tampa Bay Rays, a descris cum a aflat despre decesul familiei sale pe rețelele de socializare în aeroport, în așteptarea unui zbor.

„În primul titlu pe care l-am văzut era scris că două femei și un copil mic au fost uciși. Am aflat că familia mea a dispărut într-un titlu pe Facebook. Am început să urlu în mijlocul aeroportului.” a spus Bivens, potrivit ESPN.

Soția lui Blake, Emily Bivens, și fiul său de 14 luni, Cullen Bivens, împreună cu soacra sa, Joan Bernard au fost împuscați. Principalul suspect este chiar fratele lui Emily, Matthew Thomas Bernard, în vârstă de 19 ani, care nu poate fi judecat pentru moment din cauza unor boli mintale.

Aducându-și mărturia în fața Bisericii „The River”, Blake și-a amintit șocul care a urmat în urma pierderii atât de brutale a familiei sale, care i-a schimbat viața cu totul.

„Cred că cel mai greu moment pentru mine a fost când am ajuns acasă și am intrat pentru prima dată în dormitorul fiului meu și mi-am dat seama că nu o să-l mai văd niciodată pe acest Pământ. Acesta a fost cel mai greu moment din viața mea. Nimic nu va ajunge vreodată să depășească acea durere, să simt ceea ce am simțit în acel moment. Dar știu că îl voi vedea din nou într-o zi și nu va mai dura mult timp.” a spus el.

Blake a spus că în cele mai grele momente ale sale, Biblia i-a oferit o speranță nemăsurată; când întunericul era gros și insuportabil și parcă nu se mai termina, își amintea e versetul din Ioan 16:33, primind promisiunea că Dumnezeu este întotdeauna sub control.

V-am spus aceste lucruri ca să aveţi pace în Mine. În lume veţi avea necazuri; dar curaj, Eu am biruit lumea!

„Când am citit: „ … căci Eu am biruit lumea”, totul s-a schimbat, s-a recuplat un întrerupător în inima mea și din acel moment am știut că asta nu mă va doborî. Tot restul vieții am să trăiesc în victorie și am să folosesc acest lucru ca mărturie pentru a arăta ce a făcut Dumnezeu pentru mine, și la fel poate face și pentru alții. ”

„Momentul acela pentru mine a fost unul dintre cele mai înălțătoare momente în care am realizat că Dumnezeu este cu mine și singurul lucru pe care puteam să-l fac a fost să râd în fața inamicului, care a crezut că a câștigat. Dar tot ceea ce a făcut, a fost să să mă trezească la realitate.”

Blake a spus că încă se confruntă cu multe amintiri traumatice din acea zi oribilă; dar în ciuda acestei încercări, și chiar în mijlocul unei dureri atât de mari, este asigurat că la Dumnezeu există întotdeauna speranță.

SURSA | ChristianHeadlines

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.