Ravi Zacharias: prognostic sumbru pentru afecţiunea de cancer de care suferă

Sarah Davis fiica cunoscutului apologet Ravi Zacharias a făcut cunoscut, printr-o postare pe o reţea socială, că afecţiunea de cancer de care suferă tatăl ei s-a înrăutăţit şi că acesta a fost trimis acasă de doctori pentru a fi împreună cu familia.

Zacharias a fost diagnosticat recent cu o formă rară de cancer al osului sacru, un os triunghiular situat la baza coloanei vertebrale. Cancerul a fost descoperit în timpul unei operaţii la coloană prin care a trecut Zacharias.

„Tocmai am aflat că tumoarea de la osul sacru de care suferă tatăl meu a răspuns la chimioterapie, însă zona unde cancerul a făcut metastaze s-a înrăutăţit de fapt,” a scris Davis. „Doctorul lui oncolog ne-a informat că acest cancer este unul agresiv şi că la acest moment nu mai există opţiuni privind continuarea tratamentului. Din punct de vedere medical, doctorii au făcut tot ce era posibil.” Zacharias are 74 de ani.

„Ştim că Dumnezeu are un plan pentru viaţa noastră şi El este Cel care ne numără zilele şi doar El ştie de câte zile se va mai bucura Ravi pe acest pământ. Într-o zi, probabil mai curând decât mai târziu, ne vom continua slujirea fără el, dar ştim că dragostea şi viaţa lui va inspira şi pe alţii să-l slujească pe Domnul chiar mai mult decât am văzut până acum,” crede Davis.

„Deşi suntem încercaţi de o avalanşă de emoţii, avem totuşi pace în inimă şi ne odihnim în adevărul faptului că Dumnezeu ştie tot şi vede tot, El este suveran şi El este bun. Mă gândesc la bucuria nespusă pe care o va experimenta tata în prezența lui Isus şi suntem mângâiaţi.”

Davis a mulţumit susţinătorilor organizaţiei fondate de tatăl ei şi întregii comunităţi creştine „pentru rugăciunile făcute cu credinţă pentru tatăl meu şi familia noastră în ultimele luni.”

„Suntem recunoscători lui Dumnezeu pentru bunătatea şi dragostea Lui şi am avut atâtea dovezi tangibile privind acest lucru,” a scris Davis. „Dragostea şi grija cu care ne-aţi înconjurat este una dintre cele mai frumoase expresii ale bunătăţii lui Dumnezeu. De asemenea mulţumim şi echipei medicale de la Anderson Cancer Center din Houston pentru prietenia şi dragostea arătată în tot acest timp.”

Tim Tebow (un cunoscut jucător american de baseball, n. trad.) i-a rugat pe fanii lui să se unească în rugăciune pentru Zacharias, pe care l-a numit un „erou al credinţei.”

„Ravi m-a inspirat pe mine şi pe milioane de oameni din jurul lumii,” a spus Tebow.

Și apologetul Lee Strobel a scris pe Twitter, „Vă rog să ne unim în rugăciune pentru Ravi, Margie şi pentru familia lor după ultimele veşti primite. Vă mulţumesc pentru dragostea şi susţinerea voastră.”

Sursa: Christian Headlines

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.