„Dumnezeu a fost foarte bun cu mine” – povestea centenarilor care au învins infecţia cu Covid19

În ultimele luni pandemia de coronavirus a adus multă frică şi nesiguranţă în viaţa multor oameni de pe tot globul. S-a născut însă şi multă speranţă, mai ales atunci când pacienţii au învins infecţia cu acest teribil virus.

O femeie de 113 ani, care se crede că e cea mai în vârstă persoană din Spania, s-a recuperat după ce fusese infectată.

Maria Branyas a fost testată pozitiv în aprilie, după care s-a izolat la un azil de bătrâni din Olot, Spania, conform Daily Mail.

„Sănătatea mea este bună, am aceleaşi neajunsuri pe care oricine le poate avea,” a spus Branyas.

View image on Twitter

Phil Corio din statul american New Mexico a supravieţuit şi el virusului şi a descris simptomele ca fiind „aceleaşi” ca la o răceală obișnuită.

Bătrânul în vârstă de 108 ani din oraşul Albuquerque s-a îmbolnăvit în luna martie, însă nu a ştiut că simptomele lui erau de la infecţia cu Covid19.

„Nici nu am ştiut că o am…cred că dacă aş fi ştiut aş fi fost speriat,” a spus Corio.

Connie Titchen din Marea Britanie este o altă centenară care a biruit virusul. Ea a stat trei săptămâni în spital fiind diagnosticată cu o pneumonie suspectă.

Femeia, în vârstă a de 106 ani, a fost internată în spital la mijlocul lui martie şi a fost testată pozitiv pentru coronavirus la scurt timp după aceea. Ea s-a recuperat şi s-a întors acasă în luna aprilie.

„Sunt foarte norocoasă că m-am putut lupta cu acest virus,” a spus Titchen.

Şi Rose Leigh-Manuel din Long Island, New York, s-a luptat cu infecţia cu coronavirus timp de două săptămâni, perioadă în care a experimentat stări de slăbiciune, febră şi frisoane.

Leigh-Manuel crede că o atitudine sănătoasă şi credinţa puternică în Dumnezeu au fost cele care au ajutat-o să se recupereze.

„Este combinaţia dintre o viaţă sănătoasă, adoptarea unei atitudini bune şi având tot timpul în minte gândul că toate sunt trecătoare”, a spus ea. „Dumnezeu a fost foarte bun cu mine.”

Sursa: CBN News

Un comentariu
  1. Rodica Sch. 20 mai 2020 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.