Transformă visul sau afacerea ta într-o misiune la „Start-up Day” 2021 cu BAM România (VIDEO)

Ești antreprenor sau proprietar de afacere? Sau visezi să ai o afacere dar nu știi de unde să începi? Ești tânăr, ucenic a lui Isus și vrei să începi o afacere ca misiune? Sâmbătă, 16 octombrie 2021 ai ocazia să descoperi drumul într-acolo la primul „Start-up Day” 2021 în România!

Evenimentul este organizat de BAM România și va fi găzduit de Biserica „Profides” București din Bulevardul Mărăști 65-67.

De ce BAM România?

BAM înseamnă „Business as a Mission”, adică „Afaceri ca Misiune”. Credem că suntem chemați să-L slujim pe Dumnezeu cu normă întreagă prin munca noastră. Vino la „Start-up Day” să vezi cum poți face afaceri pentru gloria lui Dumnezeu. Descoperă alături de organizatori și primii beneficiari al incubatorului BAM România cum poți transforma visul tău într-o afacere cu impact global.

BAM este platforma care te ajută la organizarea, crearea și facilitarea resurselor pentru afacerile cu scopul glorificării lui Dumnezeu – în parteneriat cu BAM Global (Business as Mission).

Promovarea și organizarea afacerilor ca parte importantă a planului lui Dumnezeu pentru România.

Afacerea ca misiune valorifică puterea dată de Dumnezeu oamenilor de a transforma societatea prin afacerile pe care aceștia le gestionează. Vrem să vedem oamenii de afaceri creștini care se concentrează în mod intenționat spre nevoile spirituale, sociale, economice și de mediu ale societății.

Locurile sunt limitate! Dacă nu reușești să ajungi la București, organizatorii oferă posibilitatea participării cu implicare 100% din online. Pentru completarea formularului de înscriere, accesați site-ul oficial BAM România.ro AICI!

IMPORTANT
Având în vedere situația Covid19 va informăm că sunt asigurate măsuri pentru purtarea măștii de protecție și păstrarea distanței corespunzătoare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.