Alianța Familiilor din România recrutează voluntari pentru susținerea Familiei Furdui

Mișcarea pentru familie din România intenționează să se mobilizeze în următoarele săptămâni și luni pentru a sprijini eforturile deja făcute și care vor mai fi făcute pentru a convinge autoritățile germane să întoarcă copii Familiei Petru și Camelia Furdui la părinți. Luați de acasă cu forța în aprilie 2021 și fără justificare reală, copiii simt lipsa părinților. Din nefericire, acțiunea ilegală a autorităților germane continuă acest coșmar la care familia a fost supusă de șase (6) luni.

AFR dorește să-și aducă contribuția la reîntregirea cât mai grabnică a familiei. În acest sens, AFR intenționează să demareze proiecte publice cât de curând, atât în România, cât și în diaspora.

Avem nevoie de ajutorul dvs. Cei care doriți să ne ajutați sunteți rugați să completați acest FORMULAR GOOGLE pentru a vă putea contacta!

Avem nevoie de persoane care se pricep la grafica, IT, design, media sociala, FB, websites, persoane care doresc să se implice în pregătirea și derularea proiectelor, să scrie și să mobilizeze. Este de asemenea nevoie de persoane care doresc să facă picketing în fața consulatelor și ambasadelor Germaniei din Europa și America de Nord pentru eliberarea copiilor.

Va mulțumim.
Alianța Familiilor din România

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.