Franklin Graham va merge în Ucraina pentru a transmite un mesaj în prima zi de Paște

Evanghelistul Franklin Graham a anunțat că se va întoarce în Ucraina pentru a transmite un mesaj special în duminica de Paște.

„Voi împărtăși un mesaj pe care întreaga lume trebuie să îl audă: Isus Hristos, Prințul Păcii, a învins păcatul și moartea acum 2.000 de ani, când a înviat victorios din mormânt”, a declarat Graham. „Această Veste Bună schimbă totul – pentru inimile individuale, pentru comunități și pentru națiuni întregi.”

Graham a călătorit în țara devastată de război luna trecută, în timp ce organizațiile de binefacere pe care le conduce, Samaritan’s Purse și Billy Graham Evangelistic Association (BGEA), au lansat eforturi de ajutorare a ucrainenilor aflați în nevoie.

Într-o postare pe Facebook, Graham a anunțat că mesajul său de Paște va fi difuzat pe principalul post american de știri Fox News pe 17 aprilie, la ora 12:00 pm EST.

„Am cea mai profundă recunoștință față de prietenul tatălui meu Billy Graham, domnul Rupert Murdoch, care oferă timp de emisie televizată pentru acest mesaj”, a scris Graham. „Sper că vă veți vă veți planifica să urmăriți acest eveniment în timp ce sărbătorim motivul speranței noastre – ISUS ESTE VIU! Nu uitați să vă rugați pentru poporul din Ucraina.”

Potrivit site-ului web al BGEA, evenimentul special va cuprinde muzică de la un cor ucrainean de 80 de persoane, dintre care multe au fost strămutate de război. De asemenea, se așteaptă ca doi ucraineni să rostească rugăciuni în timpul mesajului de Paște.

După cum a relatat Christian Headlines, Graham le-a scris președintelui rus Vladimir Putin și președintelui ucrainean Volodymyr Zelenskyy, cerând o încetare a focului în Săptămâna Mare.

În timpul apogeului pandemiei COVID-19, Graham a transmis, de asemenea, un mesaj înălțător din Central Park din New York. Acest mesaj a fost difuzat și pe Fox News.

Înainte de întoarcerea sa în Ucraina, Graham a cerut creștinilor „să se roage ca Dumnezeu să deschidă inimile la Evanghelie și să atragă pe mulți la mântuirea în Isus Hristos.”

„Să-i cerem în continuare Domnului să intervină și să pună capăt conflictului din Ucraina,” a subliniat Graham.

Sursa: Christian Headlines

Nici un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.