Aplică ACUM la programul Gap Year 2022

Moldova Bible Seminary recrutează o nouă generație de abiturienți în programul intermediar „Gap-Year” pentru anul școlar 2022-2023. Limbile de instruire sunt rusă și română cu certificat, plus limba engleză, opțional. Data limită pentru înscrierea dosarului personal pentru admitere, 16 septembrie 2021.

Pentru cine este programul Gap-Year?

  • Dacă tocmai ai absolvit liceul și nu știi unde să mergi mai departe sau
  • Dacă ai multe îndoieli și te afli la o răscruce de drumuri
  • Dacă ai absolvit facultatea, dar nu te simți încrezător în drumul tău în viitor
  • Dacă slujești și vrei să te dezvolți în slujirea ta
  • Și chiar dacă ești creștin de mult timp, simți nevoia de a-ți întări credința și de a completa puzzle-ul lipsă din cunoștințele tale creștine?

Dacă cel puțin unul dintre aceste puncte rezonează cu tine, atunci programul Gap Year este locul potrivit unde să descoperi, să crești, să-ți lărgești orizonturile apologetice și să înveți să-ți aperi credința.

Programul Gap-Year este conceput într-un mod special pentru a ajuta tinerii creștini să-și întărească credință, să dobândească cunoștințe cheie și să le ofere o experiență importantă care să-i ajute în drumul lor spre viitor. În programul Gap Year îți dă o fundație sănătoasă credinței tale, să știi ce crezi și de ce crezi? Să-ți întărească principiile biblice, să vorbești lumii deschis despre Evanghelie și să-ți găsești chemarea acolo unde ești.

Gap-Year este ideal și pentru adulți întrucât antrenamentul durează doar un an și cursurile se țin de la 8:15 la 12:00, astfel încât studiul nu durează toată ziua de lucru.

Dacă sunteți interesat, suntem bucuroși să vă informăm despre o nouă înscriere pentru Gap-Year 2022 la Seminarul Biblic din Moldova.

Pentru toate informațiile necesare, puteți scrie pe pagina de Instagram: @moldovabibleseminary sau
trimite CV-ul tău la adresa de email: bible.seminary@protonmail.com. De asemenea, puteți contacta administrația Moldova Bible Seminary la numărul: +373 (78) 653278.

Mai multe despre programul Gap Year vedeți AICI!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.