Geneza cărții: „Femeia condusă de promisiuni”, de Daniela Delibaș

Dedic această carte mamei mele, Lucreția Duciuc, a cărei credință de neclintit în Dumnezeu, și în promisiunile Sale, a fost un exemplu pentru mine, și a cărei trecere fulgerătoare la cele veșnice mi-a frânt inima…

Doar credința în Dumnezeu și în promisiunea care spune: „Toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce cred în El”, (Romani 8:28), m-a ajutat să rămân tare și să nu-mi pierd definitiv bucuria din inimă atunci când mama mea a plecat în veșnicii. După moartea ei, pentru o vreme, părea că nu mai pot atinge starea de bucurie. Deloc. Romani 8:28 a fost mângâierea și tăria mea în acele momente de grea despărțire. Și am înțeles, conform acestei minunate promisiuni, că așa e mai bine! Dacă Dumnezeu a chemat-o la El, înseamnă că așa e mai bine pentru ea, pentru mama mea, care a crezut în Dumnezeu din toată inima! Este mai bine pentru ea să fie acum în frumosul oraș ceresc, acolo unde nu mai există suferință și nici durere!

Dumnezeu a chemat-o pe mama la El după 63 de veri, iar ea a răspuns cu bucurie acestei chemări divine. Pot eu acum, prin toate lacrimile mele, să mă împotrivesc planului perfect al lui Dumnezeu, atât pentru viața, cât și pentru moartea ei? Pot eu să mă întristez peste măsură că ea a răspuns acestei chemări divine și nu i s-a împotrivit, gândind că lasă în urmă 12 copii și un soț, care o iubeau nespus? În niciun caz! Ea s-a dus plină de bucurie către fericirea eternă, în prezența lui Isus, fără să privească înapoi cu regret. Și mă bucur pentru ea!

De aceea, am putut să-i spun din toată inima:

„Zbor lin către fericire eternă, preaiubită mamă!
Acum ești cu adevărat fericită în prezența lui Isus!
Seninătatea chipului tău și exemplul tău de credință și dedicare în slujire mă vor însoți mereu pe cărarea vieții,
în drumul meu către Isus.
Ne vom întâlni din nou…
Aceasta este o promisiune!”

O prezentare completă a cărții: „Femeia condusă de promisiuni” vedeți AICI!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.