SEMNEAZĂ PETIȚIA: Spune NU parteneriatelor civile în România

Solicităm respingerea parteneriatelor civile în România!

Recent, Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a emis o DECIZIE care impune României să legifereze intern parteneriatele civile între persoane de același sex.

Ne opunem!

Decizia CEDO este incompatibilă și contrară suveranității naționale. CEDO nu poate impune României ce legi să adopte. Legislația internă a României e de domeniul celor pe care noi, cetățenii, îi alegem în Parlament.

Nu este competența unei instituții suprastatale, dovedită a fi părtinitoare în favoarea minorităților sexuale și împotriva familiei, a suveranității naționale și a valorilor creștine.

Autoritatea conferită de țările membre în Consiliul Europei și, astfel Curții Europene a Dreptului Omului, este strict limitată. CEDO decide, într-un caz specific și individual, dacă România a încălcat Convenția Europeană a Drepturilor Omului. Nu de a ataca legislația internă a unui stat suveran.

În 2009, România a adoptat, cu un vot covârșitor, noul Cod Civil care nu permite legalizarea în România a parteneriatelor civile.

Decizia CEDO este un atac frontal și de nepermis asupra Codului Civil al României și a suveranității noastre! Decizia CEDO poate fi consultată AICI!

Parteneriatele civile sunt o formă de concubinaj instituit prin lege – nu au nicio valoare socială și s-au dovedit a fi destructive. Ele subminează familia naturală, căsătoria firească, și împiedică dezvoltarea normală, firească și armonioasă a copiilor.

Solicităm, deci, ca Parlamentul României, să nu instituie parteneriatele civile în România! Semnați petiția pentru respingerea parteneriatelor civile AICI!

Sursa: Alianța Familiilor din România

3 Comentarii
  1. Ghiaburcu Nadia 28 mai 2023 Reply
  2. Neamtu Marcu Octavian 29 mai 2023 Reply
  3. Stoian Mica 2 iunie 2023 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.