AFR Recrutăm voluntari pentru luna Identității Creștine

Alianța Familiilor din Romania (AFR) solicită voluntari pentru inițiativa legislativa cetățenească recent demarată care urmărește desemnarea prin lege a lunii iunie în România drept LUNA A IDENTITĂȚII CREȘTINE. Mai multe informații despre acest proiect puteți vedea AICI!

Justificarea unei astfel de inițiative se înțelege de la sine. În epoca istorică în care trăim, identitățile artificiale apar peste noapte, sunt create de către secularism, și urmăresc dislocarea identităților tradiționale și religioase, în special a celei creștine.

Un exemplu de acest gen este adoptarea recentă a unei legi în Connecticut care desemnează „atracția sexuală” drept „identitate” socială protejată de lege, asemenea identității rasiale, etnice ori naționale.

Nouă nu ne este rușine de identitatea noastră creștină nici de Evanghelie. Dorim să ne afirmăm identitatea în spațiul public și solicităm desemnarea și recunoașterea prin lege a identității creștine în România în luna iunie.

De ce luna iunie? 

Luna iunie e luna în care manifestări identitare se produc în spațiul public în toată lumea. Ele, însă, coincid cu sărbători creștine de început de vara care au fost sărbătorite de creștini de 2000 de ani, printre ele Înălțarea Domanului (ocazional), Sfintele Rusalii (ocazional), Sărbătorirea Sfintei Trinități, Corpus Cristi, Inima Sacră a lui Hristos, Nașterea Sfântului Proroc Ioan Botezătorul, și Sfinții Petru și Pavel. Este, deci, o lună cu multe sărbători relevante identității creștine.

Inițiativa aparține unui grup cetățenesc de inițiativă iar proiectul legislativ a fost publicat în Monitorul Oficial pe 23 iunie.

Deja în anul acesta Parlamentul a inițiat ori adoptat proiecte de legi anti-Romania, anti-valori, anti-creștine, fără a ține seamă de voința noastră și care sunt perfect aliniate cu intențiile imorale ale Bruxellului. Fie ca a fost vorba de Legile Deca, Legea Barnevernetului în România, Decizia CEDO privind parteneriatele civile, Legea Orașelor de 15 Minute, și alte legi similare, Parlamentul nu ascultă de noi.

E timpul deci ca noi cetățenii să ne exercităm drepturile constituționale pe care ni le-am conferit și să inițiem legi care se identifică cu valorile noastre.

De ce e nevoie?

E nevoie de 100 000 de semnături valabile pentru a pune în fata parlamentarilor acest proiect de lege. În consecință, căutam voluntari pentru:

  1. Colectarea de semnături în spațiul public, în parohii, biserici, familii, întruniri publice, locuri de muncă, metrou, vecini, rudenii, etc.
  2. Sprijin pe partea de media socială, IT, conținut, scris, dezbateri.

Date de contact

AFR va forma un grup de voluntari la nivel național pentru a coordona colectarea de semnături. Campania de colectare de semnături deja a început. În consecință, cei care doresc să sprijine campania sunt rugați să răspundă la acest email cu numele întreg, un număr de telefon, și orașul / localitatea / județul din care fac parte.

Va mulțumim!

Echipa Alianța Familiilor din România

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.