Tim Hughes – unul dintre cei mai cunoscuți lideri de închinare vine în România

„Here I Am to Worship”, „Beautiful One”, „Happy Day”, „Spirit Break Out”… îți sună cunoscut sau auzi deja ritmul acestor melodii? Te-ai gândit vreodată cine este autorul acestor imnuri care ne-au marcat la mulți viața de închinare și de credință?

Tim Hughes este inima în care sau născut și le-a transformat în hiturile unei generații. În septembrie 2023 vine în România să transmită experiența lui valoroasă ca lider de închinare la Conferința „Închinare pentru națiune” la Baia Mare.

Tim Hughes (născut la 23 iulie 1977) în Anglia, este unul din cei mai cunoscuți lideri de închinare și compozitori creștini din lume. Fondator al „Worship Central”, el a pus bazele unei mișcări de lideri de închinare și muzicieni cu dorința de a-L întâlni pe Dumnezeu, echipându-i ca lideri de închinare, astfel încât biserica locală să poată fi zidită.

Hughes a scris o serie de cântece care sunt cântate în întreaga lume, pentru care a obținut două premii Dove – amândouă înainte de vârsta de 29 de ani.

Tim slujeste acum ca si Pastor Senior la Gas Street Church în Birmingham, o biserică plantată împreună cu soția sa Rachel unde viziunea lor este de a fi o „Lumina pentru oraș”.

Cea mai mare bucurie a lor vine din a conduce împreună Gas Street, creând un spațiu în care oamenii să întâlnească prezența lui Dumnezeu, să comunice adevărurile lui Dumnezeu și să vadă Împărăția Lui venind peste oraș prin ridicarea următoarei generații de lideri ai Împărăției. Împreună au cinci copii Phoebe, Simeon, Lois, Judah și Summer.

Dacă există un singur cuvânt care îl descrie pe Tim și inima lui în ultimii ani, acesta este pasiunea. Tipic pentru un englez ce a scris probabil, cel mai mare imn de închinare modern vreodată („Here I Am to Worship”) și a obținut și două premii Dove pentru aceasta, în esența există o mult mai mare semnificație decât ce se vede la suprafață.

A-L asculta atent pe Dumnezeu și a-L lăsa pe El să inspire crearea temelor cântecelor, a versurilor și a acordurilor a fost un proces de descoperire pentru Hughes – unul care a necesitat nu doar rugăciune și predare zilnică, ci și multă observație, înțelegere și viziune despre închinare în biserică.

„Unele dintre cele mai remarcabile și profunde întâlniri de închinare pe care le-am experimentat s-au petrecut în biserici fără producție, fără iluminare, fără imagini sau amplificare incitante, uneori fără nici măcar un instrument muzical” spune Tim Hughes.

Dacă ești pasionat de muzică sau ești implicat în lucrarea de laudă și închinare. Dacă vrei să înveți să fii un slujitor mai bun în închinare. Dacă vrei să capeți o inimă care să dea naștere unor imnuri noi, atunci Conferința cu Tim Hughes este locul potrivit pentru tine.

Notează în agendă, 08-09 septembrie 2023, la ATP Tech Center Baia Mare. Evenimentul este organizat de Biserica „Filadelfia” din Baia Mare, în parteneriat cu Culture Street Records. Rezervă acum un loc pentru tine și grupul din care faci parte. Mai multe detalii despre ÎNSCRIERE AICI! 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.