Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Conferința pentru femei: „Atașament între relații” la Timișoara

Martie – prima lună de primăvară înseamnă energie, emoție, înviorare, feminitate și viață. Iar femeile sunt sursă de aceeași energie și viață. De aceea, în martie este momentul în care putem să celebrăm feminitatea.

Sâmbătă, 30 martie 2024, Biserica Baptistă „Providența” din Timișoara este gazda celei de-a IV-a ediții a Conferinței pentru femei. Ediția 2024 are ca temă „Atașamentul între relații” și invitată în calitate de speaker, președinta Asociației Consilierilor Creștini din România (ACCR), Ștefania Botez.

Locurile sunt limitate, de aceea înscrierea este obligatorie până la data de 20 martie. Puteți rezerva locul dvs la eveniment, completând FORMULARUL de ÎNSCRIERE AICI!

Despre vorbitoare

Botez Ștefania este în prezent președinta Asociației Consilierilor Creștini din România (ACCR). Este specializată în Psihoterapie sistemică de cuplu și familie; Consiliere premaritală, adolescenți și adulți. Este absolventă a ICF – Institutul Pentru Cuplu și Familie din Iași. Are cabinetul individual de psihoterapie la Iași.

 

Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.