Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Personajele biblice David, Goliat și Saul vor prinde viață într-un serial ce se va lansa pe o platformă de streaming

Un nou serial despre viața regelui David care va fi difuzat pe Amazon Prime Video și-a completat distribuția de figuri biblice.

Actorul egipteano-american Michael Iskander va juca rolul principal al lui David în „Casa lui David”, potrivit revistei Variety. Publicația relatează că Ali Suliman îl va interpreta pe regele Saul, Stephen Lang îl va juca pe Samuel, Goliat este interpretat de Martyn Ford, iar actrița israeliană Ayelet Zurer o va juca pe Ahinoam din Jezreel, una dintre soțiile lui David.

Serialul este primul produs al The WONDER Project, un studio de film bazat pe credință și valori, co-fondat de Jon Erwin, regizorul filmului „Jesus Revolution” și de Kelly Merryman Hoogstraten, o fostă directoare de la Netflix.

„Cred că divertismentul dictează modul în care evoluează cultura. Lumea are nevoie astăzi de o nouă modalitate de a găsi un teren comun”, a declarat recent Hoogstraten pentru Deadline. „Aici, la The WONDER Project, scopul nostru este să fim un izvor de speranță pentru oameni”.

Actorul Michael Iskander ce îl va interpreta pe David

„Sunt convinsă că putem face o diferență spunând povești care restabilesc speranța în lucrurile în care merită să credem – familia, comunitatea, Dumnezeu și America”, a adăugat ea. „Vom face acest lucru la scară largă pentru un public global care caută divertisment bazat pe credință și valori. Și vom oferi publicului un brand pe care îl pot numi al lor.”

„’Casa lui David’ este povestea noastră despre călătoria unui erou vechi de 3.000 de ani, iar totul începe cu David al nostru, Michael Iskander”, a declarat Erwin pentru Variety.„Identificarea lui Michael și posibilitatea de a lucra cu el a fost una dintre cele mai satisfăcătoare experiențe din viața mea. Întreaga noastră distribuție este incredibilă și abia aștept ca un public global să îi cunoască așa cum îi cunosc eu.”

„Casa lui David” este ideea lui Erwin și este primul proiect pentru Prime Video după încheierea unui acord cu Amazon MGM Studios.

„Cu ‘Casa lui David’ ca și prim proiect în cadrul acestui nou acord, pregătim terenul pentru o serie de filme și emisiuni TV relevante, bazate pe valori”, a declarat Erwin. „Această serie este o piatră de hotar pentru The WONDER Project și suntem încântați să lucrăm cu o companie care înțelege și susține misiunea noastră și publicul nostru într-un mod atât de inovator.”

Potrivit unui material oferit portalului Hollywood Reporter, serialul „îl urmărește pe regele Saul, cândva puternic, în timp ce acesta cade victimă propriei mândrii. Un profet se pregătește să îl răstoarne – ungându-l pe păstorul proscris David ca al doilea rege. Pe măsură ce furia lui Saul crește, David navighează prin dragoste, violență și politică în curtea palatului aceluiași om pe care este destinat să-l înlocuiască. Doi regi. Un singur regat. Rezultatul este războiul.”

Creatorul „The Chosen”, Dallas Jenkins, este un acționar important și consilier special al studioului.

„Când ne-am întâlnit cu Jon, Kelly și Dallas, viziunea lor clară și pasionată pentru The Wonder Project și ambiția lor de a cultiva povești universale de dragoste, triumf și spiritualitate ne-au emoționat”, a declarat Vernon Sanders, șeful departamentului de televiziune pentru Amazon MGM Studios. „Suntem foarte entuziasmați de domeniul de aplicare, amploarea și povestirile implicate de ‘Casa lui David’ și așteptăm cu nerăbdare să împărtășim această epopee și multe altele cu clienții noștri globali Prime Video.”

Producția acestei drame biblice este în prezent în curs de desfășurare în Grecia.

Sursa: CBN News

Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.